Müşterilerine satış sonrasında da destek sağlamaya devam ederek, onlara iş ortağı bakış açısıyla yaklaşan Ford Trucks, HDI Sigorta işbirliği ile devreye aldığı F Trucks Kasko ile Ford marka ağır ticari araç kullanıcılarına kapsamlı bir kasko poliçesi sunuyor. Ford Trucks Yetkili Satıcıları tarafından müşterilere avantajlı fiyatlarla sunulacak F Trucks Kasko, Ford marka ağır ticari araç kullanıcılarına olası hasarları ve kayıplarına karşı yetkili servis güvencesi altında üst düzey koruma sunuyor. Bu hizmet araçları ile uzun yol kat eden Ford Trucks kamyon ve çekici sahiplerinin araçlarını daha da güvenli kullanmalarını desteklemeyi hedefliyor. F Trucks Kasko ile araçlarını koruma altına alan müşteriler en son teknolojik ekipman donanımına sahip Ford Trucks yetkili servislerinde uzman personelden garantili onarım hizmeti alıyor.

F Trucks Kasko işbirliği sözleşmesi imza töreninde konuşan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, şunları söyledi: “Mühendisliği Ford Otosan’a ait ağır ticari araçlarımızın geliştirme sürecinden işletme sürecine kadar müşterilerimiz ile yan yana, iş ortağı bakış açısıyla bir aradayız. Onlardan gelen geri dönüşleri dikkate alıyor, yerli mühendislik ve yerli üretim gücümüzle onların beklentileri doğrultusunda araçlarımızı geliştirip üretiyoruz. Benzer şekilde müşterilerimizin işletme maliyetlerini en aza indirmek, araçlarının daha uzun ömürlü ve güvenli kullanımını sağlamak üzere satış sonrası hizmetlerimizi devreye alıyoruz. F Trucks Kasko, Ford marka ağır ticari araçların onarımlarını Ford Trucks güvencesi altında sağlamak üzere HDI Sigorta ile birlikte geliştirildi. F Trucks Kasko poliçesi ile Ford Trucks güvencesi altındaki araçların onarımları deneyimli, eğitimli ve bilgili bir kadroya sahip, Türkiye çapındaki yaygın 4S tesislerimizde, teknolojik ekipmanlar ile yapılacak. Tüm Ford Trucks müşterilerine hayırlı olmasını dilerim.”

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ise “HDI Sigorta’nın Türkiye’deki büyümesine paralel olarak otomotiv sektöründe markalı kasko poliçelerinin önemi de giderek artmaktadır. Ford Trucks ile yapılan işbirliği bu süreçte HDI Sigorta için büyük bir önem arz etmektedir. Her iki tarafın da kazanacağı bir proje olmasından dolayı memnuniyetimi bir kez daha belirtmek isterim. 2015 yılında hedeflerimizden biri de bu işbirliğinin en verimli şekilde geliştirilerek yürütülmesi olacaktır” dedi.