Network Global Lojistik A.Ş. Türkiye ve dünya genelindeki müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en yeni donanımlı ekipmanları ile hizmet vererek lojistik sektöründe ciddi sorumluluk üstleniyor. Yurtiçi ve yurtdışı Gabari Dışı ve Proje Taşımacılığına ağırlık veren firma,  bu alanda çok fazla sayıda projeye imza attı.

Firmanın proje taşımaları için 2015 yatırımları hızla devam ederken, yeni projelerinde kullanmak üzere sipariş ettiği 3 adet geniş kabin HI WAY AS440S56TZ/P HM 6x4 tipi IVECO çekicileri teslim alarak araç parkını daha da güçlendirdi.

Araçların teslimatı için Iveco Otomotiv  sahasında bir tören yapıldı. Törene Iveco Otomotiv Satış Müdürü Hasan Yıldırım ve Network Global Lojistik A.Ş. firmasından Filo Müdürü Yasin Çaltıdere katılıp, aracı teslim aldı.

Çaltıdere, gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında son dönemlerdeki yatırımlarında Iveco markasını tercih etmelerinin temelinde düşük yakıt sarfiyatı, düşük işletme maliyetleri, standart donanım özelliklerinin fazla olması ve yükselen ikinci el değeri kriterlerini baz aldıklarını belirtti.