DAF'ın üretim hattından çıkan kamyonların çoğunda DAF Connect çevrimiçi filo yönetim platformu bulunur. DAF'ın kullanımı kolay çevrimiçi filo yönetim sistemi; kamyonların, sürücülerin ve lojistik süreçlerinin performansı hakkında istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde bilgi verir. Veriler aracın çalışma süresini artırmaya, işletme maliyetlerini azaltmaya ve optimum kamyon verimliliği elde etmeye yardımcı olur.

DAF Connect Webshop
DAF Connect Portal'daki web mağazası, taşıma operatörlerinin DAF Connect aboneliklerini yalnızca tek bir tıklamayla yönetmelerine yardımcı olan yeni özelliktir. Sonuç olarak sözleşmeler, kullanıcı dostu özelliklerine ve verimliliğe katkıda bulunan ek çevrimiçi hizmetlerle genişletilebilir.

Kısaca genel bakış
DAF Connect Pazarlama Müdürü Jorg Wijnands: "Web mağazası, abonelikleri yönetmeyi çok kolaylaştırıyor", diyor. "Çevrimiçi pano, hangi uygulamaların satın alınabileceği veya uzatılabileceği konusunu tek bir bakışta gösterir."

DAF Connect Açık Platformu
Bir diğer yenilik de DAF Connect'in diğer filo yönetim sistemlerine göre büyük avantajlarını gösteren DAF Connect Açık Platformunda yapılan iyileştirmedir. Seçili 3. taraflar arasındaki güvenilir iş ortaklıklarına dayanan DAF Connect, artık mevcut Filo Yönetim Sistemleri (FMS) ve Taşıma Yönetim Sistemleri (TMS) ile kolay entegrasyon sağlar.

Geliştirilmiş 3. taraf yazılım entegrasyonu
DAF Connect Açık Platformu ayrıca güvenilir 3. taraf filo yönetimi tedarikçilerinin verileri doğrudan Connect'ten almasını sağlar. Bu, araçtaki maliyetli donanım modüllerinin sayısını azaltır ve müşterilerimiz için toplam sahip olma maliyetini azaltan tak çalıştır entegrasyonunu mümkün kılar. Jorg Wijnands sözlerini şöyle tamamlıyor: "DAF Connect Açık Platformu, profesyonel taşımacılık çözümlerinin donanım entegrasyonu için en esnek çözümdür."