Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve OKT Trailer arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan “Geleceğim Benimdir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaklaşık 200 kişinin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilen etkinlik ile 50 dönüm arazi üzerine kurulan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yepyeni bir görünüme kavuştu.   
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı OKT çalışanları ve öğretmenler ile birlikte lisede düzen, tertip ve temizlik yaparak kutladıklarını söyleyen OKT Genel Müdürü Hakan Maraş, “Projemizin ilk etkinliğinde 140 çalışanımızın da gönüllü çalışmalarıyla okulumuzun çehresini değiştirdik. Bugün burada yöneticilerimiz ve çalışanlarımız ile iş elbiselerimizi giyerek boya yaptık, çöp topladık, ot kestik, ağaçları budadık, hurdalık alanda metallerin kesim işlemelerini ve düzenini yaptık. Buraya gelerek çocuklarımızın geleceği için gönülden çalışan tüm personelimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.  
Okulda OKT personelinin eğitim için gönüllü çalışarak kutladığı bayrama iştirak eden Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Türkiye’de model olacak bir çalışmaya imza atan OKT Genel Müdürü, yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlarına anlamlı etkinliklerinden dolayı teşekkür ederek bu anlayışın yayılmasını diledi. 
 “Öğrencilerimize Bayram Hediyesi olsun”

OKT’nin sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitim alanındaki çalışmalara büyük önem verdiğini ifade eden Maraş, şunları söyledi: “ Okulumuzun tertip, düzen ve yenileme çalışmalarını öğrencilerimize ‘Bayram Hediyesi’ olarak görüyoruz. Bu sene öğrencilerimize mentörlük ve staj imkânları sağladık. Ayrıca okulumuzda bir sınıfı yenileyerek öğrencilerimizin kullanımına sunduk. Bugün yaptığımız etkinlikle okulumuzu pırıl pırıl yaptık. Projenin devamında ise okulumuzun daha çağdaş standartlarda eğitim verebilmesi için sınıflarda ve atölyelerde fiziki düzenleme ve yenileme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte öğrencilerimize staj, eğitim ve mentörlük çalışmaları da yapacağız. “
Aile ve Çocuk teması ile gerçekleştirilen etkinlikte OKT’nin çalışan gönüllülüğü programı ile Türkiye’de ilk defa 5S Toplam Kalite Tekniği mesleki bir okulda hayata geçirildi. 3 ayda bir tekrarlanacak olan etkinliklerle eğitim ve uygulama alanlarındaki güvenliğin arttırılması, iyileştirilmiş uygulamalı eğitim iş akışının sağlanmasına, daha iyi eğitim kalitesinin elde edilmesi, stok savurganlığının önlenmesi ve çalışma alanındaki kontrol edilen verimliliğin artması hedeflenmektedir.
Bayram havasında geçen temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarında faaliyetlere katılan, Genel Müdür Hakan Maraş çalışanları ile birlikte öğlen arasında köfte ekmek yiyip hatıra fotoğrafı çektirdi.