DAF XF, Kuzey İrlanda'nın önde gelen ulaşım endüstrisi etkinliğinde – İhracat & Nakliye Taşımacılığı & Lojistik Ödülleri 2018'de 'Yılın Kamyonu' olarak gösterildi.

DAF Trucks’ın özel ağır ticari araç grubundan DAF XF , 23 uluslararası gazeteci jüri tarafından oylanarak 2018 “Yılın Uluslararası Kamyonu” ödülüne ödüle layık görüldü. DAF XF Avrupa pazarında dördüncü kez böyle prestijli bir ödüle layık gördü.Ardından DAF XF uzun yol ve ağır nakliye için Polonya, Slovakya ve Slovenya'da yılın Ulusal kamyon ödülleri verildi.

Kuzey İrlanda’nın en büyük onuru, Kuzey İrlanda’nın ulaştırma sektöründeki operatör ve endüstri uzmanlarından oluşan bir jüri heyeti tarafından değerlendirildikten sonra DAF XF’e verildi. DAF XF, performans ve güvenilirlik, sürücü güvenliği, konfor, yakıt verimliliği ve bayilik ağından satış sonrası destek başarıları ve yenilikleriyle amiral gemisi olarak adlandırıldı. DAF XF, sınıfında lider taşıma verimliliğinin yanısıra temel prensibi olan yenilikçi özellikleri  ile dikkat çekti.