RSM International sponsorluğunda düzenlenen 2014/2015 Avrupa İş Dünyası Ödülleri'nde Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Türkiye, Onur Kurdelesi Ödülü’nü alarak “Yılın İşvereni” kategorisinde 10 finalistten biri olmayı başardı.

Bu yıl 8. kez düzenlenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri’ne 33 Avrupa ülkesinden 24.000’in üzerinde işletme başvuruda bulundu. Avrupa’nın önde gelen iş adamları, siyasi liderleri, akademisyenler ve girişimcilerinin oluşturduğu saygın jüri, kendi kategorilerinde başarılı olmuş 709 firma arasından yaptığı seçim ile toplam 110 şirkete “Onur Kurdelesi” verdi.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Genel Müdürü Tolga Oktay; “Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde Onur Kurdelesi Ödülü’nü almaktan ve özellikle de Türkiye’yi “Yılın İşvereni” kategorisinde temsil etmekten dolayı son derece gururluyuz. Avrupa İş Dünyası Ödülleri yaygın olarak Avrupa'nın en dinamik şirketleri için vitrin olarak kabul edilir, bizler de bu başarımızın nasıl elde edildiğini bu son finalde jüriye daha ayrıntılı bir şekilde anlatmak için sabırsızlanıyoruz.” diyerek heyecanını dile getirdi.

Avrupa İş Dünyası Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Adrian Tripp; “Onur Kurdelesi Ödülü alanlardan biri olan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Türkiye, yenilikçi yaklaşımı, etik uygulamaları ve finansal başarısı açısından bir emsaldir. Şirketin Avrupa'daki diğer işletmeler için de ilham kaynağı olacağına eminiz. Bu son ve en önemli seçim turunda kendilerine başarılar diliyor ve gala etkinliğimizde tüm kategorilerdeki kazananları açıklamak için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in , “Yılın İşvereni” kategorisinde yarıştığı, toplamda 11 kategoride kazananların açıklanacağı 2014/2015 Avrupa İş Dünyası Ödülleri 26 Mayıs’ta sahiplerini bulacak.  

“Yılın İşvereni” ödülü

“Yılın İşvereni” kategorisinde aday gösterilen işverenlerde, çalışanlarına kariyer gelişimi sağlayıp fırsat eşitliği sunma ve iş-yaşam dengesinin öneminin farkında olarak çalışanlarına ilham verme ve motive etme yetkinlikleri aranıyor. Bu kategori kapsamında, çalışanlarına üstün eğitim programları, ilerleme takibi ve sürekli kariyer fırsatları sunan işletmeler ödüllendiriliyor.