Tırsan bayisi Mengerler Ticaret tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimat töreni, Ergünler Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Ergün, Yönetim Kurulu Üyeleri Faysal Ergün ve Furkan Ergün, Filo Müdürü Erol Ergün, Mengerler Ticaret Satış Müdürü Cihan Ekinci, Satış Danışmanı Fatih Şendöl ile İsmail Uğurlu ve Tırsan Bayi Koordinatörü Aydın Temel’in katılımı ile gerçekleşti.

Ergünler Konteyner Depolama ve Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Ergün gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada, “Tırsan konteyner taşıyıcıları öncelikli tercih etme sebebimiz kalitesidir. Ayrıca araçların şasisinin cıvata bağlantılı olması yedek parça tedariki ve servis süresini azaltarak bize zaman avantajı sağlamaktadır;” dedi. Ergün, “Bunun yanı sıra araçların özel deveboynu tasarımı sayesinde operasyonlarımızı daha kolay ve hızlı gerçekleştirebiliyoruz. Yeni yatırımlarımızda da TIRSAN ve Mengerler Ticaret ile işbirliğimizin devam etmesinden memnuniyet duyarız,” diye ekledi.

Merkezi Kocaeli-Dilovası olan Ergünler Konteyner Depolama ve Nakliyat  konteyner ve akaryakıt taşımacılığı alanında müşterilerine lojistik hizmeti sunuyor.