MAN TopUsed’un Şensan Otomotiv Tesisleri bünyesindeki modern tesisinin açılış töreninde konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü K. Tuncay Bekiroğlu, “MAN Truck & Bus AG”nin dünyada yaygın TopUsed sistemi ile Türkiye’de de 2. el pazarına kurumsal kalite ve güvence getirdik. Yüksek standartlar, kalite ve güvence ile MAN TopUsed’da birinci sınıf 2. el araçlar sunuyoruz” dedi.

Bekiroğlu, sunduğu benzersiz ayrıcalıklarla MAN TopUsed’un Türkiye’de kısa sürede benimsendiğini ve 2. el pazarında çok önemli bir fark yarattığını da vurguladı.

Çeyrek bin yılı aşkın geçmişiyle dünyanın en köklü markaları arasında yer alan dev Alman kuruluşu, MAN, geliştirdiği teknolojiler, üstün nitelikli araçları ile olduğu kadar sunduğu hizmetler ve hayata geçirdiği uygulamalarla da fark yaratıyor. MAN Truck & Bus AG, tüm dünyada 30’dan fazla ülkede her marka ve model ticari araçları kapsayan TopUsed sistemi ile de, 2. el pazarlarına kurumsal kalite ve güvence getiriyor.

Türkiye’nin en büyük kurumsal 2. el satış organizasyonu olan ve kısa sürede büyük ilgi gören MAN TopUsed, şimdi de Tuzla’daki modern tesisi ile kamyon pazarının kalbi İstanbul’da yeni bir cazibe merkezi yarattı. MAN ve Şensan Otomotiv işbirliği ile Tuzla’da Orhanlı Mahallesi Katip Çelebi Caddesi üzerinde hayata geçirilen MAN TopUsed tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Acılış için düzenlenen törene MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü K. Tuncay Bekiroğlu’nun yanı sıra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. MAN TopUsed, Şensan Otomotiv yöneticileri ile sektör temsilcileri ve yatırımcılar da katıldı.

Bekiroğlu: MAN Top Used ile 2. el güvence altında

Sektöre 2. el pazarında da öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü K. Tuncay Bekiroğlu, “Türkiye, ticari araçlar açısından çok önemli ve hareketli bir pazar. Kamyon, çekici ve otobüs segmentlerindeki bu hareketlilik, hem “0” hem de 2. el araç pazarı için geçerli. Dünyanın mühendislik ve üretim devi MAN, hem geliştirdiği teknolojiler hem de yüksek nitelikli araçları ile öncülük ettiği gibi, satış sonrası hizmetler ve hayata geçirdiği diğer uygulamalarla da yön verdiği sektörünü geliştiriyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de 2. el pazarına kurumsal kalite ve güvence getiren TopUsed’dur. MAN Trcuk & Bus AG’nin dünyada 30’un üzerinde ülkede faaliyet gösteren TopUsed, Türkiye’de de kısa sürede çok önemli bir fark yarattı. MAN TopUsed, MAN kalitesini, teknolojisini, sağlamlığını ve performansını 2. elde de garanti altına alan; hem satana hem alana kazandıran büyük bir organizasyon. MAN’ın bilinen yüksek hizmet kalitesine sahip olan MAN TopUsed, gerek kamyon gerekse otobüste tüm marka ve modellerde birinci sınıf sınıf 2. el ticari araçların alım satımını gerçekleştiriyor” diye konuştu.

MAN TopUsed ile 2. el araçlarda benzersiz avantajlar

MAN TopUsed ile Avrupa çapında ikinci el araç garantileri, MAN Finance ayrıcalığı ile avantajlı finansman çözümleri, en uygun onarım ve bakım sözleşmeleri ile araç modifikasyonları gibi kişiye  özel hizmetler gibi çok önemli ayrıcalıklar sunduklarını da vurgulayan K. Tuncay Bekiroğlu, “MAN TopUsed stoklarındaki tüm araçlar, en ince ayrıntısına kadar tanımlanmakta, teknik kontrolleri yapılmakta ve alıcısına en iyi fiyat, en yüksek kalite endeksi ile sunulmaktadır. Çünkü biz MAN olarak, ihtiyaçların yanı sıra sektörel ve kişisel gereksinimleri de iyi biliyoruz. Dolayısıyla bu ihtiyaçlara ve beklentilere en uygun çözümleri üretmeyi hedefliyoruz. MAN TopUsed çatısı altında, yaşam boyu ortaklık anlayışımızla müşterilerimize esnek ve güvenilir çözümler sunuyoruz. MAN TopUsed’da tamamı alanında uzmanlardan oluşan profesyonel bir kadro ile en yüksek kaliteyi, en iyi danışmanlığı, en iyi seçimleri, en uygun finansman ile en iyi hizmeti sunuyor ve bilinen kurumsal güvencemizle kurulan bu ortaklıklara büyük değer veriyoruz” şeklinde konuştu. Bekiroğlu, “Bugün burada, Şensan Otomotiv ile yaptığımız bu işbirliği ile İstanbul 2. el kamyon piyasasının kalbinin attığı Tuzla’da çağdaş ve iddialı bir cazibe merkezini hizmete sokuyoruz” diyerek yeni tesisin tüm yatırımcılara bol kazanç getirmesi temennisinde bulundu.

Alanındaki en modern tesisler arasında yer alıyor

Alanındaki en modern tesisler arasında bulunan MAN TopUsed merkezinin de yer aldığı Tuzla’daki Şensan Otomotiv tesisleri, 4.800 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 10.050 metrekarelik alanda hizmet veriyor. TEM otoyoluna cephesi olan ve MAN “0” araç satışının da yapıldığı tesiste, günlük 30 araç kapasiteli MAN Yetkili Servisi de yer alıyor. Türkiye’nin en büyük kurumsal 2. el satış organizasyonu MAN TopUsed’u Tuzla’ya taşıyan tesiste toplam 65 personel görev yapıyor ve toplam 55 kamyon sergilenebiliyor.

İstanbul’da 2. el kamyon alım-satımında yüzler gülecek

Yüksek hizmet kalitesi, profesyonel satış ekibiyle müşterilerine çağdaş bir ortamda bol kazanç sağlamayı hedefleyen MAN, Tuzla’daki yeni TopUsed merkezinde, tüm kamyon modellerinin alım satımını gerçekleştirecek. Dünya markası MAN güvencesi altında yapılacak 2. el kamyon satışları ile hem yatırımcılar güvenli alışverişin huzurunu yaşayacak, hem de MAN TopUsed kalitesi ve performansıyla çok kazanmanın keyfini yaşayacak.

MAN yatırımcısı satış sonrası hizmetlerde de kazanıyor

İşletme maliyetlerinde sağladığı ciddi tasarruf ile Türkiye’de seyahat, turizm, lojistik ve inşaat sektörlerinin gözdesi olan MAN, peş peşe hayata geçirdiği yeni kararlarla da her geçen gün yatırımcılarının daha çok kazanmasını sağlıyor. Geçtiğimiz Kasım ayında tüm orijinal yedek parçalarda yüzde 38’e varan kalıcı indirim sağlayan MAN bu sayede 2. el MAN araçların değerlerinin artmasını sağlayacak iddialı bir stratejiyi uygulamaya sokmuştu. MAN, satış sonrası hizmetlerde periyodik kampanyalarla sağladığı avantajların yanı sıra son olarak BabaMANcılar kampanyasıyla da, bakım ve onarım masraflarında işçilik giderlerinde yüzde 50’ye ulaşan fırsatlar sunuyor.