Türkiye’nin şehirlerarası seyahatlerde en çok tercih edilen otobüsü olan Mercedes-Benz Travego bu yıl 10. yılını kutluyor ve artık geleneksel hale gelen “Travego Firarda Üniversite Konserleri” için 10. kez yola çıkıyor. Mercedes-Benz Türk, Türkiye’nin başarılı müzik gruplarından Kolpa’yı 6 şehir ve 6 üniversiteyi kapsayan bir turne ile sevenleriyle buluşturuyor. Güvenli, konforlu ve keyifli bir seyahat imkanı sunan Mercedes-Benz Travego otobüsünün kullanıldığı “Travego Firarda Üniversite Konserleri” 11 – 24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Türkiye’nin farklı bölgelerindeki farklı üniversitelerde gerçekleştirilecek.

Ziyaret edilen üniversitelerin ögrencileri, konser öncesi Mercedes-Benz Türk tarafından organize edilen birbirinden farklı ve eğlenceli aktivitelere katılabilecekler. Mercedes-Benz Milli Takımlar Sponsorluğu köşesinde düzenlenecek olan basketbol ve futbol yarışmaları ile playstation turnuvasına katılan öğrenciler, çeşitli ödüller kazanma şansı yakalayacaklar. Ayrıca, Travego Firarda Facebook sayfasında yapılacak anlık süpriz yarışmalar da konserleri takip edenlere keyifli anlar yaşatacak.  Konser sırasında duygularını, görüşlerini ve mesajlarını paylaşmak isteyen müzik severler, sahneye kurulacak olan led ekranlar üzerindeki socialwall uygulaması sayesinde anlık yorumlarını alanda yer alan diğer dinleyiciler ve grup ile paylaşabilecekler. “Travego Firarda Üniversite Konserleri” sayesinde sevenleriyle farklı platformarda bir araya gelecek olan Kolpa Grubu, konser sonrasında ise üniversiteli hayranlarıyla fotoğraf ve imza için buluşacak.

Mercedes-Benz Türk “Travego Firarda Üniversite Konserleri” Kolpa Turnesi:

11 Mayıs, Pazartesi -Sivas-Cumhuriyet Üniversitesi -20:30

13 Mayıs, Çarşamba-Erzurum-Atatürk Üniversitesi - 21:30

16 Mayıs, Cumartesi  -Antalya - Akdeniz Üniversitesi - 20:30

20 Mayıs, Çarşamba -  İzmir - Dokuz Eylül Üniversitesi - 20:30

22 Mayıs, Cuma - Kütahya - Dumlupınar Üniversitesi - 20:30

24 Mayıs, Pazar - Çanakkale - Onsekiz Mart Üniversitesi -20:30

“Travego Firarda Üniversite Konserleri” 2006 yılından bu yana 6 müzik grubu ile toplam 20 farklı şehirde konser verdi. Konserler boyunca 43.421 kilometre yol katedildi ve 960.000 seyirciye ulaşıldı, Twitter ve Facebook üzerinden 3.000.000 kişiye erişim sağlandı.