Yüksek marka kalitesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile uluslararası lojistik, ulaştırma, inşaat, tarım, savunma sektörlerine yönelik araçlar, ekipmanlar ve yedek parçaların distribütörlüğünü yapan Zeynela Motor Vehicles, Belarus’taki tüm firmaların Zeynela bünyesindeki semi-treyler araç alımlarında minimum satın alma sınırlaması olmaksızın başvurabileceği Zeynela Finans Programı’nı tanıttı. 

İlk etapta yalnızca Belarus’ta geçerli olan program kapsamında semi-treyler filosunu genişletmek ya da yenilemek isteyen firmalar, minimum satın alma sınırlaması olmaksızın programa başvurabilecek. Firmalar Zeynela Finans Programı ile, özel danışmanlık ve kişiye/kuruma uygun leasing ve finansman koşullarından faydalanırken, esnek ödeme seçenekleriyle işlerini geliştirebilme imkânı bulacak.

Program vasıtası ile kısa vadede satışlarını yüzde 50 oranında artırmayı hedefleyen Zeynela, uzun vadede ise Avrupa taşımacılık ağında önemli transit noktalarındaki pazar hakimiyetini ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.  

Zeynela Finans Programı:

%0,001'den başlayan oranlar;

%20'den başlayan peşinat seçenekleri;

5 yıla kadar ödeme vadesi;

Esnek ödeme koşulları

Para birimleri: BYN, RUR, EUR, USD. 

Zeynela Motor Vehicles hakkında:

Soycan Şirketler Grubu’nun Koluman Holding (Mercedes Benz Türkiye’nin hissedarı ve en büyük distribütörü) ile ortak iştiraki olan Zeynela Motor Vehicles; Belarus, Ukrayna ve Türkiye şirketleriyle dünya standartlarındaki kaliteli ve uzun ömürlü ticari araçları, satış sonrası hizmetler ile rekabetçi imkanlarla sunmakta, vizyoner bakış açısı ile sektörün önde gelen uluslararası markalarını bünyesine katarak faaliyet gösterdiği pazarlarda satış ağını geliştirmektedir.

2019 yılında, Avrupa taşımacılık ağında önemli bir transit noktası olan Belarus’ta kurulan ve 2020 yılında Ukrayna ve Türkiye şirketlerinin kurulmasıyla ürün yelpazesi, hizmet ve faaliyet alanını genişleten Zeynela, yüksek marka kalitesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile uluslararası lojistik, ulaştırma, inşaat, tarım, savunma sektörlerine yönelik araçlar, ekipmanlar ve yedek parçaların distribütörlüğünü yapmaktadır. Otomotiv alanında yetkin ekip yapılanmaları ile her girdiği ülkede, bünyesine kattığı markaları başarılı bir şekilde temsil eden Zeynela, halihazırda Anadolu Isuzu, Koluman ve Yıldız Treyler markalarının Belarus ve Ukrayna’daki resmi distribütörlüğünü üstlenmektedir.