Prometeon Türkiye’nin lastiğin yakıta etkisini minimize etmeye odaklanarak, filoların lastik yönetimine yönelik danışmanlık ve hizmet sunmak için tasarlanan “ProTruck” çözüm ailesi ve mobil lastik bakım servis ağı “FleetMobile” kapsamında çalışmalar yürüten danışmanların bir araya geldiği etkinlikte, müşterilerin pandemi sürecindeki taleplerinin daha iyi analiz edilmesi ve yeni çözümler üretilmesi üzerinde duruldu. Ayrıca, yeni fikirler, proje önerileri gibi konular da atölye kapsamında ele alındı.

Prometeon Türkiye iş ortaklarında ProTruck ve Fleet Mobile danışmanı olarak görev alanların katılımı ile gerçekleştirilen online atölye çalışmasında; müşterilerin ihtiyaçlarını anlamak, daha iyi ürün, daha hızlı hizmet ve çözümlerle taleplere yanıtlar sunmak üzere çalışıldı. Prometeon Türkiye ProCampus Eğitim Müdürü Nusret Efe’nin “etkili iletişim, müşteri segmentasyonu ve satış teknikleri” konularında bilgi ve tecrübelerini aktardığı oturumlarda aynı zamanda tüm danışmanlar da yılın birinci çeyreğinde yaptıkları başarılı işlerden örnekleri diğer katılımcılara aktardı.

Etkinlik kapsamında ayrıca, Prometeon’un yenilikçi filo yaklaşımları ve iş modelleri, ProTruck filo çözümleri ve programları da paylaşıldı.

2019’da “ProTruck” çözümleri ile 220 bin lastiğe hizmet sunuldu

Endüstriyel ve ticari lastiklerde en kaliteli, en iyi performans veren lastiği nihai tüketici ile buluşturmanın yanı sıra tüketicinin maksimum değer kazanmasını sağlayacak servisleri ortaya çıkarmaya odaklanan Prometeon Türkiye, sunduğu hizmetlerle müşterilerin lastiklerinden en yüksek verimi almalarına destek olmayı ve ana işlerine odaklanmalarını sağlamayı amaçlıyor.

2018’de pek çok filo ile iş birliği geliştiren şirket, "ProTruck" çözümleri kapsamında 210 bin lastiğe dokunurken, 2019’da bu rakam 220 bine ulaştı. Prometeon ayrıca 2019’da gerçekleştirdiği kooperatif aktivitesi ile 7 bini aşkın bireysel kamyon şoförüne ulaştı.