Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi, Pirelli marka premium endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon, inşaat segmentine yönelik özel olarak geliştirdiği “AP05 II” serisi ile hem yüksek kilometre ömrü hem de kesilme ve kopmalara karşı maksimum dayanıklılık sağlıyor.

Seri, geniş taban alanı sayesinde her koşulda üstün yol tutuşu ve çekiş gücü sağlarken, sağlam karkas tasarımı, dörtlü kuşaklar ve sıfır derece yapısı sayesinde kesilme ve kopmalara karşı yüksek dayanıklılık sunuyor. Güçlendirilmiş yanaklar, darbelerden kaynaklanan hasarları önleyerek lastiğin dayanıklılığını artırıyor. Derin ve yüksek bloklar ise sırt aşınmalarına karşı üstün direnç sağlıyor.

“AP05 II”: Kaplanabilirlik ve uzun karkas ömrü bir arada

Yüksek diş derinliği ve artırılmış iç ve dış sırt kalınlığı sayesinde kullanıcılara uzun lastik ömrü ve yüksek kilometre performansı vadeden seri ayrıca, kaplanabilirlik ve uzun karkas ömrü sunuyor. Yanak ve omuz direnci kauçuk ile artırılan karkas, serinin yol dışı koşullardaki darbe, kopma ve kesilme gibi tehlikelere karşı yüksek güvenliğe sahip olmasını mümkün kılıyor.

Aracın tüm akslarında kullanabilecek şekilde tasarlanan seri; yüksek aşınma direnci, artırılmış ilk ömür performansı ve yüksek yapısal bütünlüğü bir arada sunuyor.