Linde MH yeni MT-15’i bir önceki nesli takip ederek tasarlamaktan farklı olarak, lityum-iyon akü seçeneği, daha kompakt ve sağlam şasisi ve ergonomik kumanda kolu gibi yenilikçi özelliklerle bir üst seviyeye taşıdı.

Kompakt şasi ve iyi manevra kabiliyeti

Yeni MT15, depolama ve yükleme alanları gibi yoğun trafiğe sahip ancak sınırlı olduğu yerlerde kullanım için en uygunudur. 400 mm genişliğindeki dar şasisi sayesinde kamyonları kolayca yükleme / boşaltma uygulamalarında kullanılabilir.

Linde MH’in geliştirmeleri sayesinde, kompakt tasarım ekipmanın ayrılmaz bir parçası olup, kamyonlarla veya kapalı alanlarda çalışırken maksimum manevra kabiliyetini garanti ediyor.

1,5 tona kadar olan yükler taşınabiliyor

Ekektrik motorlu yürüyüş ve kaldırma sayesinde, operatörün fiziksel girdisi en aza indirilir. 0,9 kW gücünde yürüyüş motoruyla donatılmış yeni MT15, 1.500 kg 'ye kadar yüklerin kısa mesafeli taşıma görevleri için oldukça uygun maliyetli ve verimli bir çözüm sunuyor.

Ergonomik kumanda kolu tasarımı

Uzun, yere yakın şekilde monte edilmiş kumanda kolu sayesinde, yükleri daha kolay taşımakla birlikte operatör ile yük arasında yeterli güvenlik mesafesi sağlaması daha güvenli operasyonu garanti eder.

Kumanda kolundaki, kaplumbağa modu sayesinde yeni MT15’in dar ve kapalı alanlardaki manevra kabiliyetini artırarak, operatörün makinayı daha rahat kontrol edebilmesine olanak sağlıyor.

İsteğe bağlı Lityum İyon enerji çözümü

Yeni MT15, 48 V 20 Ah veya isteğe bağlı 30 Ah lityum iyon pil çalışma süresini 3 saate kadar uzatıyor. Dahili şarj cihazı, işletmenizde herhangi bir uygun güç noktasından rahat ve hızlı şarj imkanı sağlıyor. Optimum çalışma süresi için yeni MT15’i yalnızca 2,5 saat şarj ettikten sonra zorlu görevinin başına tekrar verebilirsiniz. Yeni MT-15, Akü Yönetim sistemiyle, akünün kalitesini ve dayanıklılığını sağlıyor.