Birçok TREDER üyesi ile çalıştıklarının altını çizen Harmankaya, üreticilerle doğrudan bir bağlantı kurmak için bayilik yerine bölge organizasyonlarına ağırlık verileceğini söyledi. Müşterilerin üretim prosesinin içinde yer alarak ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamak istediklerinin altını çizen Harmankaya, Türkiye’de yüksek katı-reçete skalasında en üsste yer alan üç markadan biri olduklarını vurguladı.

“Konya’yı boyanın başkenti yapmak istiyoruz”

Dünyada hammadde üreticileriyle sürekli temas halinde olduklarını kaydeden Reçine AR-GE Müdürü Gürcan Adıgüzel ise , Türkiye’de olmayan ürünleri Türkiye’ye kazandırmak istediklerini kaydetti.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan TREDER Başkanı Yalçın Şentürk, “Konya hem treyler üretiminde hem de tedarikinde çok önemli işler yapıyor. Şençoban Ailesinin sektörde önemli bir yatırım yaparak, kendisine önemli hedefler koyduğunu gördük. Umarım hem bu tesis hem de treylerciler birbirlerine değer katarak büyümeye devam eder ve sonuçta kazanan ülkemiz ekonomisi olur” şeklinde konuştu.

 

TREDER Başkanı Yalçın Şentürk, sektöre verdiği katkılardan dolayı Şençoban Boya’nın kurucusu Zekeriya Şençoban ve İbrahim Şençoban’a plaket verdi.