FC Barcelona’nın 4 branşta tüm salon takımlarının isim ve forma sponsorluğunu üstlenen ilk marka olan Lassa, yılbaşı öncesi FC Barcelonalı oyuncular ve teknik ekibe lastik hediye ederken, hafızalardan silinmeyecek bir videoyu hayata geçirdi.

Lassa’dan, Palau’da Sürpriz Yılbaşı Kutlaması …

FC Barcelona Lassa basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının kullandığı Palau Blaugrana Spor Salonu’nun soyunma odasında bir sürpriz hazırlayan Lassa, oyuncuları da bu ilginç sürprizin içine kattı. FC Barcelona Lassa Basketbol Takımı’nın kaptanı Juan Carlos Navarro ve diğer kaptanlar, soyunma odasının önünden birbiri ardına geçen lastikleri görünce önce büyük şaşkınlık yaşadı. Daha sonra lastiklerin peşine düşen takım kaptanları, kendilerini bir anda dev bir yeni yıl kutlamasının içinde buldu. Lassa’nın bu sürprizi karşısında şok yaşayan takım kaptanları, kutlamada Lassa kızları tarafından karşılandı ve kendilerine hediye lastikleri takdim edildi.

Şensoy: “FC Barcelonalı Sporculara Lassa deneyimini yaşatmak istedik”

FC Barcelona Lassa oyuncularına yılbaşı öncesi keyifli bir sürpriz yapmak istediklerini belirten Brisa Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Halit Şensoy, “Yakın zamanda FC Barcelona ile uzun süreli bir birliktelik başlattık. FC Barcelonalı yöneticiler ve oyuncular bu süreçte bize büyük yakınlık ve iş birlikçi bir yaklaşım gösterdiler. Biz de FC Barcelona ailesi için özel öneme sahip bir günde, onlara aynı zamanda Lassa sağlamlığını deneyimleyebilecekleri bir hoşluk yapmak istedik” dedi.

FC Barcelona, global yolculuğunda Lassa’nın yanında…

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa’nın markası Lassa, FC Barcelona ile geçtiğimiz Haziran ayında imzalanan anlaşmayla kulübün, 4 branşta tüm salon takımlarının isim ve forma sponsorluğunu üstlenen ilk marka oldu. Anlaşma sonrasında FC Barcelona’nın tüm basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının adı ‘FC Barcelona Lassa’ olarak değiştirilmişti.

FC Barcelona’nın ‘Saygı’, ‘Çaba’, ‘Hırs’, ‘Takım Çalışması’ ve ‘Alçak Gönüllülük’ ilkeleriyle özetlediği ‘Bir Takımdan Fazlası’ misyonu ile Brisa’nın sürdürülebilirlik vizyonu ve Lassa’nın ‘Sağlamsa Lassa’ marka konumlandırması, küresel yolculuğun doğal olarak örtüştüğü yeni bir değerler bütününü temsil ediyor.

Videoyu bu linkten indirebilirsiniz. http://mab.to/HgP4Z3kEW