Knorr-Bremse TruckServices’in sloganı “Keep it running”. Şimdi de yeni filtre yelpazesiyle, yüksek kaliteli, uygun maliyetli ve hepsinden önemlisi hızlı çözümlerle büyük ticari araç üreticilerinin yanında.

Hava Kurutma ve Filtrasyonda Uzun Süreli Yetkinlik

Knorr-Bremse, hava kurutma ve filtreleme alanlarında pazara tedarikte 20 yılı aşkın deneyime sahip. Bu yetkinliği sistematik olarak genişleten firma, filtrelerle ilgili tüm konularda distribütörlere, atölyelere ve filolara destek sağlıyor. Ürün yelpazesi ise tüm büyük ticari araç üreticileri için optimum maliyetle hava, kabin, yağ ve yakıt filtrelerini içeriyor.

  • Knorr-Bremse kalitesi

Dışarıda yapılan kıyaslama testleri, sıkı dahili üretim yönergeleri ile birlikte, Knorr-Bremse filtrelerinin kalite açısından OEM’dekilerle aynı seviyede olduğunu ve otomotiv endüstrisindeki en yüksek standartları kolayca karşıladıklarını gösteriyor. En küçük parçacıklar bile havadan ve sıvılardan filtrelenebiliyor. Sonuç: örneğin kabin içindeki optimum hava kalitesi sayesinde kullanımda daha fazla verimlilik ve sürücü için de daha fazla konfor!

  • Hızlı ulaşılabilirlik

Filtreleri değiştirmek söz konusu olduğunda zaman çok önemlidir. Filtre ne kadar hızlı değiştirilirse, araç o kadar çabuk hizmete dönmeye hazır olur. Net bir stoklama stratejisi ve yüksek teslimat performansı ile Knorr-Bremse TruckServices önemli bir avantaja sahiptir. Yardım hattı ve çok dilli teknik bilgiler gibi kanıtlanmış hizmetler, filtrelerin doğru şekilde takılmasını sağlar.

İyi Soğutulan Bir Motor İçin Fan Kavramaları

Motorların mükemmel çalışması gerekir. Bunu yapmak için, verimli bir motor soğutma sistemine ve sağlam bir fan kavramasına ihtiyaçları vardır. Bu nedenle Knorr-Bremse TruckServices ürün portföyü, tüm önde gelen ticari araç markaları için yüksek kalitede güçlü fan kavramalarını içerir.

  • Kanıtlanmış kalite

Knorr-Bremse, Raylı Araç Sistemleri bölümünün sunduğu uzun vadeli deneyim sayesinde modern soğutma ve havalandırma sistemlerinde oldukça uzman bir ekibe sahip. Bu deneyim ve teknik bilgi Knorr-Bremse TruckServices’e de yansımış durumda. Know-how, sistem uzmanlığı ve en yüksek kalite standartları yolda güvenilirliği garanti eder! Fan kavramalarının her bir parçası, üretim sürecinin her aşamasında sıkı testlere tabi tutulur.

Filonuzda hangi araca sahip olursanız olun- Knorr-Bremse TruckServices tarafından sunulan kapsamlı fan debriyajları yelpazesi üç tip viskoz kavraması içerir: pnömatik fan debriyajları, bimetalik fan kavramaları ve elektromanyetik fan kavramaları. Bu kavramalar, kanıtlanmış Knorr-Bremse kalitesiyle son derece kompakt ve sağlamdır ve tek bileşenli veya komple montajlar halinde mevcuttur. Her ihtiyaç için. Her tür için. Her büyük üreticinin ticari aracı için.

  • Hızlı erişilebilirlik

Knorr-Bremse TruckServices, tamir süresini en aza indirmek ve her aracı hızla tekrar yola çıkarma ilkesini en temel misyonu kabul eden bir firma. Knorr-Bremse TruckServices tarafından sunulan avantajlar arasında EMEA bölgesindeki geniş lojistik ağı sayesinde mükemmel teslimat performansı ve hızlı fan kavraması bulunurluğuna sahip. Üstelik teknik yardım hattı, yerel irtibatlar ve birçok dildeki teknik dokümantasyon ile kapsamlı destek için her zaman ticari araç üreticilerinin yanında.

Marş Motorları ve Alternatörler İle Her Seferinde İyi Bir Başlangıç

Knorr-Bremse’nin sloganı “Keep it running”. Ve ticari araçlar da ilk andan itibaren koşmak zorundadır! Marş motorlarının ve alternatörlerin, aşırı sıcaklıklardan zorlu yollara kadar tüm çetin koşullara dayanması gerekir. Knorr-Bremse TruckServices, yaygın olan tüm ticari araçlar için kapsamlı bir marş motoru ve alternatör yelpazesi sunuyor.

  • Aşırı zorlu koşullar altında kanıtlanmış yedek parçalar

Ticari araçların çalışmasının aksaması, kâr kaybı anlamına gelir. Önleyici bakım her zaman karşılığını verir! Aracınız veya filonuz için doğru yedek parça çözümleri sunan Knorr-Bremse TruckServices’ten edineceğiniz bir marş motoru ile çok zorlu koşullar altında test edilmiş olağanüstü bir yedek parça sahibi olmak anlamına geliyor. Akü dahil tüm araç cihazlarına güvenilir bir şekilde akım sağlayan alternatörler ve tüm marş motoru ürünleri kalite ve işlev açısından orijinal ürünlerle uyumludur.

  • En başından itibaren kanıtlanmış hizmet

Atölye profesyonelleri, marş motorlarını ve alternatörleri takarken Knorr-Bremse TruckServices’in kanıtlanmış hizmetine güvenebilirler. Sıkı sıkıya bağlı EMEA lojistik ağımız aracılığıyla hızlı erişilebilirlikten, atölye profesyonelleri, yerel iletişim ve teknik yardım hattımız için uzmanlarımızdan eğitim oturumlarına ve birden çok dilde mevcut olan dokümantasyona kadar, atölyelerin ihtiyaç duyduğu her şeyi sunuyoruz.

  • Marş motorları ve alternatörler- genel bakış:
  1. Orta ve ağır ticari araçlar için kapsamlı marş ve alternatör ürün yelpazesi
  2. 12V ve 24V uygulamaları için ticari araç segmentine yönelik marş motorları
  3. 12/14V ila 24/28V uygulamaları için alternatörler
  4. Zorlu koşullar altında test edilen güçlü titreşimlere ve aşırı sıcaklıklara dayanıklı
  5. Kapsamlı TruckServices ağı aracılığıyla hızlı ulaşılabilirlik
  6. Atölye profesyonelleriniz için Knorr-Bremse TruckServices tarafından kanıtlanmış hizmet

En Yüksek Talepler İçin Özel & Yardımcı Aletler

Vakit nakittir! Bu özellikle ticari araç atölyeleri için geçerlidir çünkü ticari araçlar sadece yoldayken verimlidir. Bakım ve onarım çalışmalarından kaynaklanan kesinti süresinin olabildiğince kısa, ancak gerektiği kadar uzun olması gerekir. Knorr-Bremse TruckServices’in geniş özel ve yardımcı takım yelpazesiyle onarımlar ve bakımlar hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı bir şekilde tamamlanır.

  • Yola geri dönün, çabuk!

Birçpok atölye genellikle çok büyük zaman baskısı altında çalışmakta. Bu nedenle, profesyonellere işlerini yapmaları için ihtiyaç duydukları özel aletleri temin etmek çok önemlidir. Knorr-Bremse TruckServices, günlük süreçlerde verimliliği sağlamak için atölyelere çok sayıda ürün ve hizmet sunar. Özel aletlerin çoğunun, önde gelen bir takım üreticisi olan Gedore Automotive ile iş birliği içinde, malzeme ve işlemeye yönelik en yüksek talepleri karşılamak ve pratik kullanım sağlamak için geliştirildiği Knorr-Bremse TruckServices’de amaç; her seferinde sağlam bir tutuş sağlamak. Güvenilirlik ile hassas ve hafif.

  • Knorr-Bremse Truckservices özel aletlerine genel bakış

  • Kavramalı kompresör takım

Sağlam Takım Kiti, kavramalı kompresörlerin bakımından muayenesine ve onarımına kadar sorunsuz, profesyonel kavrama servisi için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Özel takım, kavramaların ve çalıştırma pistonlarının sökülmesini ve takılmasını kolaylaştırır.

  • Treyler modüllerinin bakımı, onarımı ve değiştirilmesi

Knorr-Bremse TruckServices sökme takımları ile kolaylaştırıldı. Araçlar, modüle zarar vermeden Treyler EBS Modüllerindeki elektrik soketlerini ve bağlantılarını çıkarmayı kolaylaştırmak için tasarlandı. Ek olarak, güç kaynağı için bayonet bağlantısını hızlı bir şekilde ayırmak ve sıkıştırmak için de kullanılabiliyor.

  • Özel bayonet halka kartuş takımı

Bu küçük özel takım, bayonet iç kartuşa erişimi kolaylaştırır. Knorr-Bremse Bayonet Kartuşlardaki Halkayı sökmek ve sıkmak artık hiç sorun değil.

  • Havalı disk fren takım kiti

Knorr-Bremse disk frenlerinin bakımı ve onarımı hiç bu kadar basit ve verimli olmamıştı. Özelleştirilmiş Takım Kiti ile günlük rutin işler için ihtiyacınız olan her şeye sahip olabilirsiniz. Aletlerin frenle eşleşmesi gerektiğinden, Takım Kiti her fren türü için doğru bileşenleri içeriyor. Ürün yelpazemiz, kanıtlanmış Knorr-Bremse kalitesinde, seçkin üçüncü taraf üreticilerin Havalı Disk Frenleri için de Servis Takımlarını içeren tamamlayıcı takım setlerini içerir. Her tip için! Sadece kiti açın ve başlayın!

  • Knorr-Bremse TruckServices’ten ek yardımcı takımlar:

Fren Diski Ölçüm Mastarı: Tekerleği sökmeden Knorr-Bremse fren disklerinin mevcut aşınma durumunu hızlı ve güvenilir bir şekilde gösterir.

Körük Bakım Mastarı: Körük contasının ve itme çubuğunun yüksekliğinin hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edilmesini sağlar.

Aşınma Potansiyometresi Dijital Test Cihazı: Aşınma göstergesinin Knorr-Bremse disk frenlerinde işlevsel olup olmadığına ve ayrıca bir değişimin gerekip gerekmediğine ilişkin net kararlar için.

Raufoss Bağlantıları İçin Açma Takım Kiti: Raufoss basınçlı hava bağlantılarını hızlı ve güvenilir bir şekilde açmak için pratik bir kutuda altı adet alüminyum Ayırma Takımı.

   

Temiz Basınçlı Hava Sistemleri İçin Knorr-Bremse Hava Kurutucu Kartuşları

  • Filtre teknolojisinde en iyi seçim

Knorr-Bremse, üretilen 30 milyondan fazla hava kurutucu kartuşuyla filtre teknolojisi alanında pazar lideridir. Hava işlemede 20 yılı aşkın deneyime sahip firma, atölyelerin, distribütörlerin ve filo operatörlerinin ne istediğini bilerek; yüksek filtreleme performansına ve düşük değişim aralıklarına sahip güvenilir, verimli hava kurutucu kartuşları sağlıyor.

  • Emniyetli güvenlik

Knorr-Bremse’nin temel ilkesi, ticari araçları hızlı ve güvenli bir şekilde tekrar yola çıkarmak Bunu yapmak için de ürettiği tüm hava işleme sistemlerinde optimum teknolojiyi ve olağanüstü malzemeleri kullanıyor. Bu sayede de Knorr-Bremse’nin OSC kartuşları test tezgahında yapılan fonksiyonel testlerde en iyi sonuçları elde eder.

  • Her türlü kullanım için doğru kartuş

Knorr-Bremse TruckServices, çoğu ticari araç için çözümler sunar. Bu nedenle, hava tüketimine ve kalan hizmet ömrüne bağlı olarak her araç tipine uyacak yüksek kaliteli hava kurutucu kartuşları sunuluyor:

  • Düşük hava tüketimli uygulamalar için geleneksel kurutucu kartuşlar
  • Mekatronik hava kurutma sistemleri ve yüksek hava tüketimli fren sistemleri için yağ ayırıcılı birinci sınıf OSC hava kurutucu kartuşları

En Uygun Hava Beslemesi İçin Knorr-Bremse Kompresörler

Knorr-Bremse kompresörleri en iyinin de en iyisi! Knorr-Bremse, son 20 yılda 10 milyonun üzerinde takılmış kompresörlerle OE sektöründe lider bir sağlayıcıdır. Karşılaştırma testlerinde Knorr-Bremse kompresörleri düzenli olarak en yüksek notları alarak çok düşük yağ taşıma sayesinde tüm basınçlı hava sistemini korur. Sürdürülebilir, uzun ömürlü ve verimli!

  • Güncel

Son derece sağlam olan Knorr-Bremse kompresörleri, uzun bir araç ömrü için tasarlanmıştır. Knorr-Bremse, daha iyi sıcaklık yönetimi, daha az yağ taşıma, önemli ölçüde daha iyi enerji verimliliği ve optimum hava beslemesi için her zaman ileriye bakarak genel fren sistemini korumak için kompresör araştırma ve geliştirmesine sürekli yatırım yapıyor.

  • Kapsamlı hizmet

Servis ne kadar basitse, ticari araçlar o kadar hızlı hizmete dönmeye hazırdır. TruckServices’in kapsamlı servis stratejisi ile kompresör bakımı ve onarımı her zaman hızlı, güvenli ve etkili. Daha az parça numarası, daha basit sipariş süreçleri, mükemmel şekilde uyarlanmış onarım setleri ve özel aletler.

  • Geniş ürün yelpazesi 
  • Alternatif çekiş tahrikleri için Knorr-Bremse vidalı kompresör
  • “Boşta çalışma” fazları olmayan kavramalı kompresörler: daha az aşınma, daha düşük enerji tüketimi
  • Tahrik milli veya milsiz, mono blok veya ayrık blok kompresörler, tek ve çift silindirli kompresörler

Müşteri Hizmetleri ve Teknik Destek

Siparişlerinizle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa veya ihtiyacınız olanı bulamıyorsanız Knorr-Bremse TruckServices ile nasıl iletişime geçebilirsiniz?

Müşteri hizmetleri ve teknik destek, tüm soru ve sorunlarınıza hızlıca ve güvenilir yanıtlar sunmak için Pazartesi’den Cuma’ya 09:00- 17:30 arası görev başında.

Telefon: +90 216 514 6399
E-posta: [email protected]