Premium lastik segmentinin lideri Pirelli, bayi ağını premium konseptli yeni yetkili satıcılar ekleyerek genişletmeye devam ediyor. Pirelli’nin İzmir’deki premium konseptli ilk yetkili satıcısı Akif Ece gerçekleştirilen bir törenle hizmete açıldı.

Pirelli’nin İzmir Yetkili Satıcısı Akif Ece’nin ikinci şubesi olarak Buca’da hizmet verecek olan İzmir’in ilk premium konseptli bayisi, yaklaşık 400 metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek. Açılışa Pirelli Türkiye Satış Müdürü Ömer Atabek ile Akif Ece ortakları Ahmet Ece, Akif Ece ve Ali Ece’nin yanı sıra CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ve AK Parti ilçe başkanı Nejat Aslan katıldılar.

Premium konsept ilk önce tabeladan fark ediliyor

Pirelli’nin hayata geçirdiği premium konsept yetkili satıcılar ilk önce tabelalarındaki değişiklikle dikkat çekiyor. Daha önce gri zemin üzerinde Pirelli logosu ve yetkili satıcı ünvanının yer aldığı tabela, yeni konseptle siyah zemin üzerinde tasarlanıyor.

Premium konsept bayilerin bir başka özelliği de 17 jant ve üstü lastik ölçüsüne sahip otomobillere hizmet verebilecek üstün teknoloji ve rot ayarı cihazlarına sahip olması.

2006 yılından beri Pirelli Yetkili Satıcısı olarak hizmet veren ve birçok yeni ürünü İzmirliler ile buluşturan Akif Ece, yeni şubesinde müşterilerine sökme, takma, balans, ön düzen, jant düzeltme, nitrojen ve far ayarı hizmetleri verecek. Özellikle yüksek performans lastik ve jant satışında İzmir’in en önemli yetkili satıcılarından biri olan Akif Ece Otomotiv, yeni şubesiyle beraber tüm otomobil, LTR ve 4X4 grubundaki ürünleri müşterileriyle buluşturacak. Aynı anda 10 araca hizmet verebilen ve 3000 adetlik lastik oteli kapasitesine sahip olan Akif Ece Otomotiv, 13-24 inc ölçü aralığında çok geniş bir jant yelpazesine de sahip.

2014 yılında 15 adet Premium konseptli bayi açacak

Yeni kurumsal kimlik çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Pirelli, yeni bayisini de Premium konseptine uygun bir şekilde dizayn etti. Yeni konsept doğrultusunda ürünlerin yerleşiminden tabelasına kadar büyük özen gösteren ve müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini artırmak için son 5 yılda bayi ağına 20 milyon TL’nin üzerinde yatırım gerçekleştiren Pirelli, 2014 yılında da 15 Premium konseptli bayisini tüketicilerinin hizmetine sunmayı hedefliyor.