VDO’nun Türkiye temsilcisi İntermobil dijital takograf kullanımında ortaya çıkabilecek sorunları hızlı, etkin ve daha az maliyetle ortadan kaldıran yeni ürün VDO Workshop Tab’ı tanıttı. Yeni  VDO WorkshopTab dijital takograf muayeneleri birçok avantajıyla firmaların en büyük yardımcısı olacak.

İntermobil’in  ‘’WorkshopTab’’ takograf muayenesi için tüm fonksiyonları birleştiren ilk cihaz” olarak lanse ettiği yeni ürün; basitleştirilmiş kullanımı ile servis işleyişinde  yüzde 50’ye varan zaman tasarrufu sağlıyor. Hızlı ve kolay veri girişi için darbelere dayanıklı ince 10.1’’ (inç) dokunmatik  ekranın bulunduğu ürün ile tüm takograflara kablosuz bağlantı kurulabiliyor.  

Az maliyet yüksek hız

WorkshopTab, dijital takograf için yenilikçi ve kullanıcı dostu çözümler sunuyor. Cihaz atölye çalışmalarının verimliliğini artırırken; kurulum , kalibrasyon ve muayene gibi işlemler için gerekli olan zamanı  yüzde 50 oranında azaltıyor. Kolay bir kullanıma sahip WorkshopTab, takograf kalibrasyonları, manipülasyon kontrolü ve test sertifikası yazdırma gibi bir çok önemli fonksiyonu tek bir cihazda bir araya topluyor.

Daha verimli muayene

Sağlam dokunmatik ekran sayesinde veriler hızlı ve kolay bir şekilde girilip işleniyor. WorkshopTab ile muayene işlemi daha verimli hale gelirken , daha hızlı uygulama ve yüksek maliyet avantajı sunuyor. WorkshopTab dahili bir yedek batarya sayesinde cihazın bataryası tükense dahi işleme devam edilmesine olanak sağlıyor. Dahili kart okuyucu ile veriler doğrundan servis kartından okunabiliyor. WorkshopTab ile online olarak güncelleme yapılabiliyor. Kalibrasyon işlemi yapılırken kalibrasyon yardımcısından destek alınabiliyor.

Workshop App günlük aktiviteyi kolaylaştırıyor

VDO ayrıca günlük servis işlemleri için kolaylaştırıcı bir arayüzü DTCO Workshop App de sağlıyor. DTCO SmartLink Bluetooth  arayüzünü kullanarak; bütün yetkili servisler, teknisyenlere araç kabulü için gerekli datayı tanımlamaya yarayan ve çalışma başlamadan önce takograf kurulumunu kolaylaştıran  akıllı telefon uygulamasına erişebiliyorlar. Bu uygulama ayrıca araç sahipleri ve şoförleri için müşteriye özel parametrelerin kurulumunu ve cihazın test edilmesini kolaylaştırıyor.