İnci Akü kurumsal web sitesi Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi (International Academy of the Visual Arts -IAVA) tarafından her yıl düzenlenen, dünya çapındaki en iyi interaktif ajansların, tasarımların ve yaratıcıların ödüllendirildiği W³ Awards’de  üretim kategorisinde “En İyi Web Sitesi” ve tüm kategorilerde “En İyi Ana Sayfa” gümüş ödülüne, "Davey Awards" de ise üretim kategorisinde “Gümüş Ödül”e layık görüldü. Geçtiğimiz aylarda dijital dünyanın en saygın yarışmalarından IMA'da (Interactive Media Awards) “Sınıfının En İyisi” ödülünü almaya hak kazanan İnci Akü web sitesi, W³ Ödülleri’nde üretim kategorisinde “En İyi Web Sitesi”, tüm kategorilerde “En İyi Ana Sayfa” gümüş ödülünün sahibi olarak sektöründe yine bir ilke imza attı.  İnci Akü web sitesi IAVA’nın düzenlediği yaratıcılığın “Adem”’leri olarak adlandırılan “Davey Awards” de de üretim kategorisinde gümüş ödül ödül alarak web sitesi ile son altı ayda aldığı ödüllerin sayısını 4’e çıkarmış oldu.

İnci Akü web sitesi Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından düzenlenen ve web dünyasının günümüzdeki en prestijli ödülleri arasında gösterilen W³ Awards 2013’ten ve "Davey Awards"tan ödüller kazandı. Geçtiğimiz aylarda dijital dünyanın en prestijli uluslararası ödüllerinden IMA Ödülleri’nde üretim kategorisinde “Sınıfının En İyisi” ödülüne layık görülen İnci Akü web sitesi, W³ Ödülleri’nde üretim kategorisinde  “En İyi Web Sitesi” ve tüm kategorilerde “En İyi Ana Sayfa” gümüş ödüllerini aldı. IAVA’nın düzenlediği ve bu yıl 4.000’in üzerinde başvurunun gerçekleştiği Davey Awards’ta da üretim kategorisinde “Gümüş Ödül”e layık görülerek yaratacılığın “Adem”leri arasında yerini aldı. Yaratıcılıkta mükemmeliyeti ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Davey Awards’ta kazananları, aralarında Theory, Condé Nast, Disney, GE, Keller Crescent, Microsoft, Monster.com, MTV, Push, Publicis, Sesame Workshops, The Marketing Store, Worktank ve Yahoo! gibi uluslararası kuruluşların üst düzey yöneticilerinin bulunduğu akademinin üyeleri belirliyor. Bu akademinin üyelerinin puanlandırması sonucu 70-89 puan arası alanlar “Gümüş Ödül”, 90 puan üstünde alanlar ise “Altın Ödül”ün sahibi oluyor.

“İki ayrı yarışmadan toplam üç ödül ile dönmenin ve sektörümüzde yine bir ilke imza atmanın heyecanını yaşıyoruz” diyen İnci Akü Pazarlama Müdürü Damla Arkan, “Tüketici trendlerini yakından takip eden bir marka olarak, dijital iletişim yatırımına çok önem veriyoruz. Biz dijital dünyaya markamızın performansını taşıyoruz. Müşterilerimizin yaşam biçimleri ve medya kullanım alışkanlıklarına göre, markamızı onlarla buluşturuyoruz. Yaratıcılıkta mükemmeliyeti ödüllendirmeyi amaçlayan bu ödüller bizim markamızın vizyonunu  tescilledi.. Web sitemizle uluslararası arenada aldığımız ödüllerin sayısını dörde çıkardık. Haziran ayında da dijital dünyanın en prestijli uluslararası ödüllerinden IMA'da (Interactive Media Awards), üretim kategorisinde "Sınıfının En İyisi" ödülünü almanın gurunu yaşamıştık. Bu ödüller dijital arena’da yaptığımız doğru yatırımların bir sonucu.dedi.