Goodyear, 5-15 Mart 2015’te gerçekleşecek olan Cenevre Motorshow 2015’te, geleceğin mobilite ihtiyaçlarına odaklanan iki konsept lastiğini sergileyecek. Konsept lastiklerden biri gelecekteki araçların gücüne katkı sağlarken, diğer konsept lastik ise değişen sürüş koşullarına uyum sağlamak ve performansı geliştirmek için çok yönlülük sunuyor.

Goodyear’ın Lüksemburg’taki İnovasyon Merkezi Genel Müdürü Jean-Pierre Jeusette konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Goodyear İnovasyon Merkezi olarak bu konsept lastikleri, gelecekte karşılaşılması muhtemel olan güçlükler için çözüm geliştirmek amacıyla tasarladık” diyerek, Goodyear’ın inovasyon konusundaki öncülüğünü vurguladı.

AA etiket değeri ile Yeni EfficientGrip Performance

Goodyear, Cenevre Motor Show 2015’te, AA etiket değerlerine sahip yeni EfficientGrip Performance ürün gamının tanıtımını yapacak. AA etiketi, lastik etiketi yönetmeliği tarafından belirlenen en yüksek sınıfı temsil ediyor. AA lastik etiket değerlerine sahip yeni EfficientGrip Performance, hem yakıt verimliliğinde hem de ıslak zemin yol tutuşunda "A" sınıfı bir performans sunuyor. Goodyear, AA etiket değerine sahip, en fazla ebat çeşitliliği sunan lastik üreticilerinin başında yer alıyor.

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, otomotiv sektörünün önemli etkinliklerinden biri olan Cenevre Motor Show’da Salon 2’de bulunan #2056 numaralı standında tüm ziyaretçilerini bekliyor.
3-4 Mart 2015’de basın lansmanı ile açılacak olan Cenevre Motor Show, 15 Mart’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.