Site, önce halk sonra da jüri tarafından yapılan değerlendirme neticesinde en yüksek puanı almaya hak kazandı.

Brisa’nın filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştirdiği ürün ve hizmet paketi “Profleet filo yönetim çözümleri” için hazırladığı mikrosite, dünyanın en prestijli web sitesi tasarım ödüllerini dağıtan Awwwards tarafından ‘Onur Mansiyonu’ ödülüne layık görüldü.

Awwwards’ta yapılan oylamalarda web siteleri, kullanıcı deneyimi (UX), ara yüz tasarımları ve sitenin kod yapısı gibi kriterler göz önünde bulundurularak puanlandırıldı.

Profleet.com sitesi, oylama sürecinin de dâhil olduğu 28 Mayıs ve 5 Haziran 2014 tarihleri arasında Türkiye’nin dışında Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, Hindistan, Güney Kore, Rusya, Hollanda gibi birçok ülkeden toplam 1.344 ziyaret aldı.

Bu oylamalar neticesinde en yüksek oya ulaşan site, ayrıca Awwwards tarafından yayınlanacak olan ‘Dünyanın en iyi 365 web sitesi’ adlı kitaba da girmeyi başardı.

Haziran ayında hizmete açılan www.profleet.com.tr web sitesinde, Profleet kapsamındaki ürün, hizmet ve çözümler ile ilgili tanıtıcı bilgilerin yanısıra;  bu paket ile sağlanabilen tasarruf ve potansiyel faydalar bir süreç güzergâhıyla anlatılıyor.

Yoğun iş temposuna sahip filo yöneticilerini yormadan iletişim sağlamayı amaçlayan siteyi ziyaret edenler, sadece iletişim bilgilerini bırakarak Brisa’ya doğrudan ulaşabiliyor; Profleet ile ilgili detaylı bilgi ve randevu alabiliyor.