Crown Depo Çözümleri, geniş ürün yelpazesi ve uzman kadrosuyla, istifleme uygulamalarının oldukça yoğun olduğu perakende sektörünün depolardaki gereksinimlerine yönelik çözümler sunuyor. Crown, perakende sektörünün öncü firmalarına Crown WP 3000 akülü transpalet ve Crown ES 4000 istifleyici teslimatını sürdürüyor.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü dünyanın önde gelen forklift ve depo ekipmanı üreticisi Crown, verdiği kiralama hizmetiyle istifleme süreçlerinin oldukça yoğun olduğu perakende sektöründeki müşterilerinin forklift, istifleyici, akülü transpalet, reach truck veya sipariş toplayıcı gibi ekipman ihtiyaçlarını geniş ürün gamıyla karşılamaya devam ediyor.

Crown’un sunmuş olduğu kiralama hizmeti perakende sektöründe faaliyet gösteren birçok firma tarafından tercih ediliyor. Firmalar sunulan kiralama hizmeti sayesinde finansal kaynaklarını daha doğru şekilde yönetebiliyorlar ve farklı projelerin uygulama ihtiyaçları doğrultusunda en uygun depo ekipmanlarını filolarına dahil edebiliyorlar. Crown Depo Çözümleri, müşterilerinin çalışma ve depo koşullarını yerinde ücretsiz analiz ederek ihtiyaca uygun en doğru ekipmanı sunuyor.

Kiralama hizmeti kapsamında perakende sektörünün istifleme ve yükleme uygulamaları için en çok tercih ettiği Crown modelleri WP 3000 serisi akülü transpalet ve ES 4000 istifleyici oldu.

Crown’un kiralama hizmeti kapsamında teslimatını gerçekleştirdiği ES 4000 serisi yüksek manevra kabiliyeti ve kullanıcı dostu tasarımıyla istifleme operasyonlarında verimlilik sunuyor. İstifleme uygulamaları gereksinimlerine göre tasarlanmış olan ES 4000’in X10 kumanda kolu sayesinde operatörler, tek bir tuşla hızlı veya yavaş yürüyüş hızı rahatlıkla seçebiliyor ve dar alanlarda manevraları rahatlıkla yapabiliyorlar. Ayrıca hassas operasyonlar için yükseltme ve indirme mandalını kolaylıkla kullanabiliyorlar. ES 4000 serisi istifleyiciler aynı zamanda sağlam tasarımı sayesinde en zorlu koşullara dayanarak yüksek performans sağlıyor.

Crown WP 3000 serisi akülü istifleyici ise kompakt yapısı ve fonksiyonelliği ile kullanıcılar tarafından büyük beğeni alıyor. 1,6 tondan 2 tona kadar farklı yükleme kapasitesi sunan WP 3000 serisi özellikle perakende uygulamalarında dar alanlarda yüksek manevra özelliği sunuyor.

Serinin WP 3010 modelinin sunmuş olduğu ergonomik dizaynı; Good Design, iF Design ve Uluslararası Mükemmeliyetçi Tasarım ödüllerini de seriye kazandırdı. Tasarım ödüllü WP 3000 serisi kompakt tasarımı sayesinde kamyon içi uygulamalarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu sayede ürünlerin nakliyesinde operatörlere büyük kolaylık sağlıyor.

Zorlu yükleme alanlarındaki şartlara göre tasarlanmış WP 3000, motor çelik kapakları sayesinde darbelere karşı motoru koruma altına alıyor ve böylece uygulama esnasında oluşabilecek hasarları minimize ediyor.