Krone Cool Liner Douplex, soğutulmuş ürün taşımacılığında pratik çözümleriyle bir adım öne çıkıyor. Benzerlerinden farklı olarak, Krone Telematics Cool 2 ile donatılmış olan gövde, bu akıllı telematik özelliği ve iki yönlü iletişim yoluyla soğutucu ünitenin fonksiyonlarına direkt olarak giriş imkânı sağlıyor.

Bu yeni çözümde; sevkiyatı yapan kişi birkaç saniye içinde soğutucu ünitenin içindeki tüm veriyi inceleyebiliyor, soğutucu üniteye direkt olarak ofisinden ulaşıp, var olan ısı derecelerinin ayar noktalarının yeniden tanımlamasını yapabiliyor veya soğutucu ünitenin statüsünü değiştirebiliyor. Bu sayede ısının tam kontrolünü sağlayabiliyor.

Yarı römorktaki telematik paketi sayesinde kapı kilidi ihtiyaç doğrultusunda aktif hale getirilebiliyor ya da kilitlenebiliyor. Kapı portalındaki kilitleyici sürgüler arasında ürünlerin güvenli transferi için çok daha fazla sensör harekete geçiyor. Telematik üniteleri; hassas veriyi, telematik portalına bir dakikalık aralıklarla gönderirken sevkiyatçı ürün transferinde her zaman ve her durumda kontrol sahibi olabiliyor. Ayrıca herhangi bir sapma SMS veya e-mail yoluyla da iletilebiliyor.

Cool Liner’ın çok yönlü ve örnek niteliğindeki kullanışlı özellikleri sayesinde çift katlı yüklemlerde dahi yükler güvenle bağlanabiliyor. Cool Liner’ın yan duvarlarında, aşağı kısımda boylu boyunca yer alan bağlama rayları ile çift kat barlarını taşıyan kılavuz rayların arasındaki bağlama rayları sayesinde yükler güvenle taşınabiliyor.

 

 Pratik özelliklerine ek olarak, Cool Liner Duoplex, yekpare saşisi ve aynı zamanda elverişli ekipmanları sayesinde oldukça güçlü, sağlam bir yapıya ve konforlu bir donanıma sahip. 50 mm kalınlığındaki ön duvar, dört adet güçlü alüminyum ara levha kesitlerle korunuyor. Araç içerisindeki soğuk hava akışı ve dağılımı, buharlaşma koruması ve tavan altındaki ayarlanabilir hava brandası ile eksiksiz şekilde sağlanıyor.