Lastik üreticisi Brisa, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm ana ürünleri bir arada sunabilmek amacıyla geliştirdiği OtoPratik konseptini Çorlu'ya taşıdı. 

Brisa açıklamasına göre şirket, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi çeşitli ihtiyaçlarını aynı çatı altında karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ve Türkiye genelinde 19 ilde bulunan OtoPratik mağazalarını yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Candan Otomotiv OtoPratik Mağazası da 23 Eylül Pazartesi günü düzenlenen törenle hizmete girdi.

OtoPratik çatısı altında binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri bütün ana ürünler bir arada müşteriye sunulduğu gibi, lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata ve disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri de veriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Candan OtoPratik Mağazası sahibi Mehmet Candan, OtoPratik'in hızlı araç bakım konseptinde ve lastik hizmetlerinde fark yaratan bir mağaza olması için elinden geleni yapacağını belirterek, "Yeni mağazamızda, kaliteden taviz vermeyen iş anlayışımız doğrultusunda, gerek kullandığımız son teknoloji ürünü ekipmanlarımız, gerekse her biri alanında uzman profesyonel çalışanlarımızla yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir ürün ve hizmetler bütünü sunacağız" ifadelerini kullandı.

Toplam 400 metrekare kapalı alanıyla aynı anda 5 araca servis hizmeti verebilen Çorlu Candan Otomotiv OtoPratik mağazasında, lastik saklama hizmeti veren Lastik Oteli de bulunuyor.