İngiltere’de CIR Magazine tarafından 17 yıldır düzenlenen İş Sürekliliği Ödülleri’nde (CIR Business Continuity Awards 2015) “Yılın İş Sürekliliği Stratejisi” kategorisinde büyük ödüle Brisa layık görüldü. Değerlendirmede sekiz global rakibini geride bırakan Brisa’nın iş sürekliliği yaklaşımı; BP, General Motors, GE Capital ve Deutsche Bank gibi şirketlerin iş sürekliliği ve risk yönetiminden sorumlu üst düzey yöneticilerden oluşan bağımsız jüri tarafından değerlendirildi. 11 Haziran’da Londra The Grosvenor House’ta düzenlenen galada ödülü sunan jüri, Brisa’nın iş sürekliliği stratejisini, operasyonel standartlarını ve raporlama sistemini övgüye layık görerek, Brisa’nın büyük ödülü kazandığını açıkladı.

CIR İş Sürekliliği Ödülleri, risk yönetimi ve iş sürekliliği konusunda Avrupa’nın en prestijli yayınlardan biri kabul edilen CIR Magazine tarafından 17 yıldır düzenleniyor.

Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, ödülün ardından şu değerlendirmede bulundu:“İş sürekliliği alanında dünyada verilen sayılı ödüllerden birini almaktan dolayı Brisa ailesi olarak büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Global yolculuğumuzda önemli bir iz daha bıraktığımıza inanıyoruz. ‘“Yolculuğunuzun geleceğini tasarlama” vizyonu ile sürdürülebilirliği, inovasyonu ve girişimcilik ruhunu tüm iş süreçlerine entegre eden Brisa olarak iş sürekliliğinde Avrupa’nın en iyisi olduğumuzu bir kez daha ispatladık. Sürdürülebilirlik yaklaşımımızla ortaya koyduğumuz iş sürekliliği stratejimiz, kurumsal girişimcilik kültürümüz, yüksek operasyonel standartlarımız ve yaygın raporlama sistemimizi uluslararası bir platformda en üst düzeyde tescil ettiğimiz için mutluluk duyuyoruz.”