Brisa’nın lastik sektöründe 40’ıncı yılını kutlayan markası Lassa, sağlamlık, yakıt tasarrufu ve uzun ömür performanslarını bir araya getirerek geliştirdiği ekonomi segmentindeki yeni ürünü ‘Greenways’i pazara sundu.

Düşük yuvarlanma direnci ve yeni teknoloji hafif konstrüksiyonu sayesinde yakıt tüketimini azaltarak, hem kullanıcının bütçesine hem de çevrenin korunmasına katkı sağlayan Greenways, şehir içi kullanıma yönelik en fazla 1,6 lt motora sahip kompakt ve orta sınıf araçları tercih eden sürücülere hitap ediyor.

Sağlamlık ve ömür testlerinden başarıyla geçen lastik, Türkiye’de geliştirilen özel asimetrik deseniyle, hem kuru hem de ıslak zeminde, Lassa’nın ekonomi segmentindeki bir önceki nesil desenine göre iyileştirilmiş ıslak fren mesafesiyle iyi bir performans sergiliyor. Suda kızaklama ve kaza riskini en aza indirerek, kullanıcılarına güvenli bir sürüş sağlıyor.

20 bin kilometrede yaklaşık 500 TL yakıt tasarrufu

Lassa Greenways’in düşük yuvarlanma direnci, ıslak ve kuru zemin performansıyla genel sürüş konforundaki başarısı, TUV testlerinde kanıtlandı. Greenways, bir önceki nesil Lassa desenine göre, hafif konstrüksiyonu, optimize edilmiş diş derinliği, yeni teknolojilerle geliştirilmiş modern deseni sayesinde yaklaşık %5,5 yakıt tasarrufu ile etiket değerlerinde de iyileşme göstererek, 20.000 km’de yaklaşık 500 TL gibi bir yakıt tasarrufu sağlıyor.

Türkiye’nin farklı yol koşullarında test edilen çevreci ve uzun ömürlü Lassa Greenways, hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarlarda 14 inç ve 15 inç ebatlarda jant kullanan orta segment, kompakt ve ekonomik binek otomobil sürücüleri için 17 farklı ebatla pazara sunuldu.  

Yeni Greenways, Lassa, Bridgestone, OtoPratik ve Lastiğim tabelalı satış ve hizmet noktalarında araç sahipleriyle buluşuyor. Greenways lastiklerle birlikte sağlanan Lassa Yol Yardımı hizmeti de, 7 gün 24 saat boyunca, yolda ihtiyaç duyulan her anda ihtiyaçlara cevap veriyor.