Avrupa ülkelerine hizmet veren hacimli ve ağır taşımacılık alanının uzman kuruluşu Zafer Kardeşler, yeni yatırımlarında tercih ettikleri 2 adet MAN TGX 28.580 6X2-2 BLS çekiciyi törenle teslim aldı. Zafer Kardeşler firmasının İstanbul Yenibosna’daki tesislerinde düzenlenen teslim törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Bölge Satış Koordinatörü Kadri Başaran ve Uzman Müşteri Temsilcisi Okan İmral ile Zafer Kardeşler firma sahibi Fevzi Zafer ve şirket yetkilisi Halil İbrahim Alemdaroğlu katıldı.

“MAN TGX, her açıdan çok ideal çözümler sunan bir araç”

Törendeki konuşmasında; Avrupa ülkeleri ile çalıştıklarını, hacimli ve ağır taşımalar konusunda da uzman olduklarını belirten Fevzi Zafer, “MAN TGX, uzman olduğumuz bu alanda, her açıdan çok ideal çözümler sunan bir araç. Teslim aldığımız bu 2 adet çekici ile filomuzdaki MAN araçlarının sayısını 10’a çıkardık. Önümüzdeki yıllarda da ağır nakliye araç yatırımlarımızda tekrar MAN almayı düşünüyoruz” dedi.

“MAN araçları, ihtiyaçları en ideal şekilde karşılıyor”

İbrahim Altun ise, MAN araçlarının, üstün nitelikleri ve zengin model çeşitliliği ile her alanda tüm ihtiyaçları en ideal şekilde karşıladığını söyledi. Altun ayrıca MAN ile Zafer Kardeşler arasındaki iş birliğinin daha uzun yıllar gelişerek, devam edeceğine olan inancını da vurguladı.