Buluşmaya UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Eldener, UTİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Yusufi, Cihan Özkal, Serdar Ayırtman, Sibel Gültekin Karagöz, Bölgeler Koordinatörü Bilgehan Engin, Ege Bölgesi Çalışma Grubu Başkanı Taner İzmirlioğlu, Gençlik ve Üniversiteler Odak Grubu Koordinatörü Yüksel Kahraman ve UTİKAD Sektörel İlişkiler Müdürü Alperen Güler katılım sağladı.

UTİKAD Heyeti üye buluşması öncesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 3. Bölge Müdürü Hacer Eke’yi ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk’ü makamlarında ziyaret etti.

İzmir Fransız Kültür Merkezi Küçük Kulüp'te gerçekleşen üye buluşmasının açılış konuşmasını yapan UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, “Uzun yıllardır çatısı altında görev aldığım ve manevi olarak da kuvvetli bağlarla bağlı olduğum UTİKAD’ın ikinci kadın başkanı olmaktan büyük gurur duyuyorum. Aynı şekilde seçimlerde benimle birlikte bu yola çıkan arkadaşlarım da Türk lojistik sektörü için UTİKAD çatısı altında görev almaktan onur ve heyecan duyuyorlar” diye konuştu.

Ulusoy, “Pandemi döneminin araya girmesi ve üzücü bir şekilde uzun bir sürece yayılması üyelerimizden uzak kalmamıza neden oldu. Bugün burada sizlere UTİKAD olarak yeni dönemde yeni bir yol haritasıyla sizlerle buluştuğumuzu söylemekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy’dan sonra söz alan ve 1 Kasım 2021 tarihi itibarıyla derneğin Genel Müdürlük görevini üstlenecek olan Alperen Güler, UTİKAD’ın mevcut faaliyetlerini içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Alperen Güler’in ardından kürsüye çıkan UTİKAD Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Bölgeler Koordinatörü Bilgehan Engin ise yeni yönetimin önümüzdeki dönemde hayata geçireceği projeleri üyeler ile paylaştı.

Buluşma, yapılan sunumların ardından keyifli bir öğle yemeği ile son buldu.

UTİKAD Heyeti önümüzdeki dönemde Mersin başta olmak üzere farklı illerimizde üyeler ile buluşmalarını sürdürecek.