Omsan, Tuborg ile imzaladığı lojistik hizmet sözleşmesi kapsamında Tuborg’un İzmir Işıkkent Fabrikası’nda üretilen mamullerinin Türkiye bayii ve teslimat noktası dağıtımlarını gerçekleştirecek. Ayrıca OMSAN,  TUBORG için dağıtım yaptığı lokasyonlardan aldığı boş şişe, boş kasa, fıçı ve palet gibi geri dönüşümlü ambalaj malzemelerini de yine Tuborg’un Fabrikası’na teslim edecek. 

Omsan,  Tuborg’a kiralık araç tahsisi konusunda da lojistik hizmet sağlayacak. Omsan tarafından tahsis edilen 6 adet yüksek taşıma kapasiteli hafif treyler Tır, İzmir/Işıkkent Fabrikası çıkışlı ve varışlı olmak üzere mamul ve ambalaj taşımalarında kullanılmaya başlandı.

Lojistik hizmet sözleşmesi kapsamında Tuborg’un fabrika çıkışlı taşımalarına ek olarak, Tuborg’un üretimde kullanacağı cam şişelerin   Eskişehir ve Bursa / Yenişehir’de bulunan Şişecam Fabrikalarından TUBORG üretim tesislerine taşımaları da OMSAN tarafından gerçekleştirilecek.

Sektörün lider şirketlerinden olan Tuborg Pazarlama A.Ş. ile yaptıkları işbirliğinden son derece memnun olduklarını belirten Omsan Ege Bölge Müdürü Murat Ildız, sundukları lojistik hizmetlerde müşterilerine rekabet avantajı sağlayabilmek için Tuborg yerleşkesinde bir hizmet ofisi açtıklarını sözlerine ekledi.