2015-2016 seneleri arasında geçerli olacak sözleşme ile GEFCO Türkiye, Trakya Cam’ın Bulgaristan ve Türkiye arasındaki ithalat ve ihracat nakliyelerini gerçekleştirecek. Toplamda 2 bin 400’den fazla TIR’ı kapsayan projenin nakliye operasyonlarını GEFCO Türkiye ve GEFCO Bulgaristan birlikte yönetecek.

GEFCO, hassas yükleri güvenle taşır

Düz cam ürünlerin kara yolu ile nakliyeleri için yüksek hassasiyet gerekiyor. Müşterilerine karayolunda 99,66% hasarsızlık oranı ile hizmet veren GEFCO Türkiye de bu konudaki hassas lojistik firmalarından bir tanesi olarak öne çıkıyor.

GEFCO, Trakya Cam için dünyaca bilenen profesyonelliğe ve özene dayanan servis kalitesi ile hem Türkiye hem de Bulgaristan’da hizmet sunacak. GEFCO, yaygın uluslararası ağı ile müşterilerine dünyanın dört bir yanında 150’den fazla ülkede aynı hizmet kalitesini garanti ediyor.

GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer ÖZKÖK konuyla ilgili “Türkiye’nin köklü firmalarından birinin daha bizi tercih etmesinden gurur duyuyoruz. Bu proje sayesinde Trakya Cam ile iş birliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.