Sertel Lojistik’in Schmitz Cargobull’dan sipariş verdiği Yeni nesil S.KO Cool V7 modelinin anlaşma töreni 15 Kasım 2019 tarihinde Logitrans Fuarı’nda gerçekleştirildi. Anlaşma ile ilgili açıklama yapan Schmitz Cargobull Türkiye Satış ve SSH Direktörü Nihat Özmen Ayhan, Sertel Lojistik ile 2017 yılından itibaren işbirliğimiz bulunduğunu ifade ederek, “Türkiye’de montajı yapılan ilk 20 frigorifik treyleri de alan firma Sertel Lojistik’dir. Yeni yatırımında yine Schmitz ile devam etmesi bizim için gurur verici. Yeni yıl için 80 adet için imza attık. Teslim edilen araçların tümü yeni nesil olacak. Bildiğiniz gibi Yeni Nesil frigorifik araçlarının lansmanını 2018 IAA’da yaptık. Bu yıl temmuz ayında Türkiye’de sunmaya başladık. Araç daha iyi izolasyon sağlamanın yanı sıra ve daha hafifleştirildi” şeklinde konuştu.

Soğutucu üniteler, sınavdan geçecek

2012 yılından beri Avrupa piyasasında sunulan Schmitz Cargobull soğutucu ünitesi S.CU’nun da, geliştirilmiş yeni versiyonuyla beraber ilk defa Türk müşterileri ile buluştuğunu söyleyen Ayhan, “Schmitz Cargobull, bu soğutucu üniteyi “Executive Paket” olarak kendi frigorifik araçları ile entegre bir şekilde sunuyor. Soğutucu ünitelerimiz için gerekli satış sonrası hizmetlerini Türkiye’de kurduk. Artık hazırız. Yeni yıl içinde siparişler almaya başladık. İlk siparişleri veren; Ulu ve Keskin Kartal firmalarına da teşekkür ediyorum. Birçok müşterimiz bu üniteleri deneme niyetinde. Sertel Lojistik de deneyecek. S.CU’nun sınavdan geçeceğine inanıyorum.

Adım adım geliyoruz

Sertel Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sert, anlaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yeni araç alımı olmadığı bir noktada, artık bir şeyin başlaması gerektiği, trenin hızlanması gerektiğini düşünüyoruz. Yatırımlarımızı krizde iken de yapma kararındayız. Türkiye’de hızla büyüyen bir şirketiz. 80 adet Schmitz Cargobull ile adım adım adım geliyoruz” dedi.

Hedefimiz ilk 10 firma arasında yer almak

Schmitz Cargobull araçlardan, araçların ikinci elinden ve Nihat bey ile ticaret yapmaktan son derece memnun olduğunu dile getiren Sert, böyle bir ürün ile filolarını büyüttükleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Frigorifik, tenteli, damper ve silobas araçlardan oluşan 400 adetlik bir filoya sahip olduklarını anlatan Sert, “Schmitz Cargobull 58 ülkede faaliyette olan bir dünya markası. Her şeyiyle 10 numara. Canlı balıkları oksijen ile taşıyabilecek ekipman ve araçlara sahibiz. Türkiye’den 72 saatte canlı balıkları İspanya’ya teslim ediyoruz. Hedefimiz sektörün içerisinde ilk 10 firma arasında yer almak” şeklinde konuştu.

Yeni nesil S.KO Cool V7’nin özellikleri:

• En hafif versiyondan 70 kg daha hafif - daha fazla taşıma kapasitesi

• Yeni ön panel – iyileştirilmiş izolasyon

• İyileştirilmiş ön panel koruma – daha geniş alan koruması & daha düşük hasar riski

• Modüler King pin plakası - hızlı onarım & değişim

• Modüler arka çerçeve – hızlı onarım & değişim

• Yeni çok işlevli taban – daha uzun ömürlü, daha hijyenik ve daha kolay temizlenir

• Optimize edilmiş bisiklet korkuluğu – darbeye karşı daha dayanıklı ve iyileştirilmiş görsellik