Frigofirik taşımacılık hizmetini 2003 yılından bu yana müşterilerine sunan Özakar Nakliyat, markaya olan güvenini yeni yatırımları için de Volvo Trucks'ı seçerek gösterdi. İki adet yeni nesil FH13 serisi aracı bünyesine katan Özakar Nakliyat'ın bu alımlarla birlikte filosundaki toplam araç ve toplam Volvo Trucks sayısını 30'a ulaştı.

Almanya, İtalya, Fransa, Hollanda ve Belçika başta olmak üzere Avrupa'ya donmuş gıda ve çiçek taşıyan Özakar Nakliyat, Avrupa dönüşü ise Gürcistan, Azerbeycan ve Irak güzergahlarında hizmet veriyor. Oldukça uzun hatlarda faaliyet gözeten Özakar Nakliyat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Resul Arslan, teslimat töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında üstün performansı, yakıt tüketiminde sağladığı karlılık ve satış sonrası mükemmel hizmeti nedeniyle de Volvo Trucks'tan dün olduğu gibi bugün de vazgeçmediklerini söyledi: “Hem biz hem de müşterilerimiz Volvo Trucks markası ile gurur duyuyoruz. Terminli ve hassas taşınmalarımızla, özellikle de yeni nesil bölmeli frigolarla sunduğumuz hizmette, 2016 model FH'lar ile firmamızın gücüne güç katacağımızın bilincindeyiz.“

Teslimat töreninde Volvo Trucks'ı temsil eden Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise, “Yaklaşık 15 yıldır faaliyet gösteren Özakar Nakliyat'ın bugün bize Volvo Trucks'a karşı duyduğu güven ve yaşadığı gruru nedeniyle kendisine teşekkür ederiz. Resul Bey'in de ifade ettiği performans ve karlı yakıt tüketiminin yanı sıra Volvo Trucks olarak satış sırası ve sonrası hizmetin bizim en çok önem verdiğimiz süreçlerin belki de başında yer alıyor. Bnu konudaki hassasiyetimizi artırarak sürdüreceğiz. Resul Bey'e ve Özakar Nakliyat'a da Volvo Trucks'a güvendiği ve bizden vazgeçmediği için ayrıca teşekkürü bir borç biliriz“ dedi.