Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine 1991 yılından bu yana nakliyat hizmeti veren Mersinler Lojistik ayrıca yükleme, boşaltma, bağlama ve sabitleme hizmetleri de sunuyor. 184 araç ile Türkiye’nin güçlü ve büyük filolarından birine sahip olan Mersinler Lojistik, 2013 Aralık ayında teslim aldığı 20 adet Renault Trucks Premium 460 Optidriver çekiciyi filosuna kattı.

Arkas Otomotiv tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Mersinler Lojistik yöneticileri Tümay Mersin, Ali Fuat Mersin ve Semih Mersin, Renault Trucks Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ve Renault Trucks Ege ve Akdeniz Bölgelerinden Sorumlu Bölge Müdürü Engin Demirel hazır bulunurken Tümay Mersin, “Satış, servis ve finans konularında aldığımız destek ve bizlerle olan yakın ilişkiler, Renault Trucks tercihimizde büyük rol aldı. Yakıt tüketimi ve toplam sahip olma maliyeti düşünüldüğünde tercihimizi Renault Trucks’tan yana kullandık. Mersinler Lojistik olarak önümüzdeki dönemde filomuza yeni Renault Trucks çekiciler katmayı planlıyoruz” dedi.

Ali Fuat Mersin ise, “2010 yılından bu yana kullanmakta olduğumuz araçların yakıt tüketimleri ve servis maliyetlerinin ekonomik olması ile birlikte satış ve satış sonrası ekiplerinin bizlere göstermiş oldukları yakınlıklarından dolayı yeni alımımızda tercihimizi Renault Trucks’tan yana kullandık,” diyerek Renault Trucks araçlarının düşük yakıt tüketimi ve servisteki düşük maliyetine dikkat çekti.

Yakıt ekonomisi ile teknoloji konularına vurgu yapan Semih Mersin ise, “Yüksek teknolojiye sahip araçlarla elde edilen yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatıyla verimliliğimiz daha da artacak. Günümüzün en önemli gideri yakıt konusunda lider tasarrufa sahip Renault Trucks araçların, işlerimizde bizi bir adım öne geçireceğini düşünerek bu yatırımı yaptık,” dedi

Renault Trucks adına konuşan Renault Trucks Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ise, “Mersinler Lojistik yeni araç alımlarında Renault Trucks araçlarının sunduğu güvenlik, konfor, kaliteli servis ve düşük yakıt tüketimi unsurlarını dikkate alarak seçimini yaptı. Yeni araçların ekonomimize bol kazanç getirmesini temenni ederim” dedi.