Proje kapsamında düzenlediği son etkinlikte Markafoni’nin kurucularından Ahmet Emre Sarı’nın katılımı ile “Girişimcilik” konulu bir konferans düzenleyen Mars Logistics, çocuklarımızın geleceklerine yön verebilecekleri farklı bir bakış açısı kazanmalarını sağlamayı hedefliyor.

Aydınlık bir ülke için eğitimin öneminin farkındalığıyla uzun yıllardır bu alanda çeşitli faaliyetler düzenleyen ve çeşitli projelere destek veren Mars Logistics, geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmanın da görevleri arasında olduğunu düşünüyor. Bu düşünceyle harekete geçen Mars Logistics, 25. Yılını 152 yıldır annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları iyi bir eğitim almak için yeterli olmayan yetenekli çocukların yaşamını eğitimle değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti ile işbirliği gerçekleştirerek kutluyor. Mars Logistics proje kapsamında çocuklarımızın eğitimine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen bir dizi etkinlik düzenliyor. 26 Mart 2015 tarihinde Darüşşafaka Eğitim Kurumları Maslak Kampüsü’nde 25 öğrencinin katılımı ile düzenlenen konferansta Markafoni’nin kurucularından Ahmet Emre Sarı kendi girişim öyküsünü anlatırken, öğrencilerden gelen sorulara yanıt verdi. “Girişim”in ve “girişimciliğin” sadece iş kurmaktan ibaret olmadığını, “girişimciliğin” doğumdan ölüme kadar olan bir gelişim süreci olduğunu belirten Ahmet Emre Sarı öğrencilere neyi en iyi yapabildiklerini ve neyi severek yaptıklarını keşfetmelerinin önemli olduğunu ancak böylelikle her bireyde özgüvenin oluşabileceğinin altını çizdi.

Proje ile ilgili konuşan Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar: “Mars Logistics olarak Darüşşafaka Cemiyeti ile yürüttüğümüz “Bir Gülümseme de Bizden” projesi ile Türkiye toplumunun sorumlu bir üyesi olmak adına çalışıyoruz. İnanıyoruz ki toplumsal ve ekonomik alanda projeler üreten, girişimci ve katılımcı bir kültürle hareket eden gençlik; Türkiye’nin dünyadaki kalıcı başarısı için gerekli nitelikli insan kaynağının temelini oluşturacaktır.” dedi.