Mars Hava ve Deniz Kargo’nun kurucu üyesi olduğu Uluslararası Network Kuruluşu WIN (Worldwide Independent Network), geçtiğimiz ay Arjantin Buones Aires’te düzenlediği yıllık Genel Kurul Toplantısı’nda, Mars Hava ve Deniz Kargo’yu 3 kategoride birden ödüllendirdi. 1999 yılında faaliyet giren ve bugün 5 kıtada 330 ofisinde 7 bin 454 çalışanı bulunan WIN, dünya çapındaki ağ üzerinden hizmet veriyor. Yeni iş fırsatlarının geliştirilmesini sağlayan kuruluş faaliyetlerine aktif üyelerini dahil etmek ve üyeleri arasında iletişimi sağlayabilmek adına her yıl farklı ülkelerde üyeleriyle bir araya geliyor. İspanya, Malezya, Şili, Filipinler, Fas, Brezilya ve Tayland gibi ülkelerde düzenlenen WIN toplantısı bu yıl Arjantin Buones Aires’te gerçekleşti.
 
Yerel gereksinimlere bağlı kalarak müşteri ve üyelerinin karşılıklı yarar ve ortak çıkarlarını koruyan kuruluşun Yeni Genel Kurulunun da belirlendiği toplantıda Mars Hava ve Deniz Kargo; “İş birliği Aktiviteleri”, “Verimlilik” ve “Tüm Kategorilerde” elde ettiği başarılarla birincilik ödülü almaya hak kazandı. Mars Hava ve Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman ve Mars Hava ve Deniz Kargo Genel Müdür Yardımcısı Aydın Çevik’in katıldığı toplantıda, 38 ülkeden üye firmalar yer aldı. Toplantıda, lojistik sektöründeki gelişmeler gündeme getirilerek 2017 yılı değerlendirilmesi yapıldı. Bütçeler gözden geçirildi ve 2018 yılında yapılacak ortak global projeler üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.
 
Kusursuz taşıma hizmeti
Sahip olduğu IATA ve FIATA belgeleri ve WIN üyeliği ile dünyadaki tüm havayolu ve denizyolu firmalarıyla çalışan Mars Hava ve Deniz Kargo, konsolide, ekspres, kapıdan kapıya, refakatli taşıma, komple taşıma ve multi-modal taşıma hizmetlerini kusursuz olarak sunuyor. Uzakdoğu’daki ilk temsilciliğini Shanghai’da açan Mars Hava ve Deniz Kargo'nun, Guangzhou, Bursa, İzmir, Ambarlı, Adana, Mersin, İskenderun, Adnan Menderes Havalimanı, Ankara Esenboğa, Adana Şakirpaşa Havalimanı ve İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ofisleri bulunuyor.