Logitork Lojistik, güçlü filosu, sunduğu hizmet kalitesi ve müşteri ağıyla, sektörde edindiği güvene dayalı başarıyı dünya ülkelerine taşımak için Türkiye – Avrupa hattına Almanya’dan giriş yaptı. Şirket, kısa süre içinde adını sektörün yurt dışındaki önemli firmaları arasına yazdırmayı hedefliyor.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, konu hakkında yaptığı açıklamada, “2020 yılında kurulan Logitork Lojistik’in ilk 0 km araç yatırımında markamızı seçmesinden dolayı çok mutluyuz. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen Actros 1848 LS modellerimizin Logitork Lojistik’e hayırlı olmasını diliyor, satışta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Logitork Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Azizcan Sarısu, teslimat sırasında yaptığı konuşmada; “Ülkemizde üretilen Mercedes-Benz Actros 1848 LS’lerin toplam sahip olma avantajları, Mercedes-Benz Türk ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı destekler, satış sonrası hizmetlerinin yaygın servis ağı ve ilgisi, ikinci el değerini koruması gibi faktörler ile Mercedes-Benz Bayii Mengerler İstanbul’un desteği bu kararımızı vermemizde etkili oldu. İnanıyorum ki, bugün burada başlayan iş birliğimiz ilerleyen yıllarda da devam edecektir. Yeni araçlarımızın filomuza katılmasında emeği geçen tüm Mercedes-Benz Türk yöneticilerine ve Mengerler İstanbul’a teşekkür ediyor, şirketimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.