DRN Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Türker, imzalanan bu anlaşma ile ilgili olarak “Asyad Group, bünyesinde kendine ait gümrüklü sahaları, fulfillment merkezlerini de bulunduran Ortadoğu’nun en büyük lojistik şirketlerinden biri. Oman Post Asyad Express ile yaptığımız bu anlaşma ile birlikte, ülkemizde e-ihracatta çok ciddi bir büyüme hedefliyoruz.” şeklinde belirtti.

Oman Post’un da bağlı olduğu Asyad Grup; Umman’ın beş havaalanı, yeni bir demiryolu ağı ve birinci sınıf bir karayolu ağı ile desteklenen üç derin limandan ve üç serbest bölgeden oluşan dev bir organizasyon. Temelleri 1856 yılına dayanan Oman Post, ülkenin en büyük lojistik networkü. Umman Sultanı Qaboos bin Said tarafından 2005 yılında yeniden şekillendirilen organizasyon, Umman ulusal postanesi olmanın yanında, tüm Ortadoğu’ya da hizmet veren bir yapıya kavuşmuş oldu.

Oman Post Asyad Express Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al Sharji, imzalanan bu anlaşma için şunları belirtti "KargomKolay ile yapılan bu anlaşma, uluslararası ortaklıklarımızı genişletme konusunda çok önemli bir kilometre taşı oldu. Dünya çapında 100'den fazla ülkeyi birbirine bağlayarak, 20'den fazla çeşitte lojistik hizmetimizi geliştirmemize olanak sağlayacak heyecan verici bir gelişme. KargomKolay ile birlikte müşterilerimize daha fazla seçenek, kolaylık ve değer sunarken daha geniş bir küresel e-ticaret pazarına giriyoruz.”