"2020 yılı pandemi süreci her sektörü olduğu gibi bizleri de kısmen etkiledi. Ancak aldığımız tedbirler doğrultusunda öncelikle personellerimizde sağlık ile ilgili her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı, lojistik sektörü olarak da iş anlamında bizleri daha az etkiledi ve böyle bir ekonomik kriz ve pandemiyle geçen süreçte de yatırımlarımıza ara vermedik.

Firmamız özelinde 2020 yılı hedeflerimizi gerçekleştirdik; İzmir şubemizde 12 bin metrekare garaj -depolama alanı yatırımı yaparak idari ve çevre düzenlemesi ile bölgede güçlü bir yatırım yaptık. Filomuza 20 adet yeni araç alarak filonun yaş ortalamasını 2-3 yaşa indirgedik, ekipman yatırımlarımıza hız verdik, 2.el soc konteyner pazar payımızı artırdık. 2021 yılındaki hedeflerimiz arasında da Ambarlı şubemize garaj- depolama alanı yatırımı yapmak, bilhassa da Dilovası merkez bölgemizde geniş ve kapsamlı bir Antrepo alanı satın almak hedefindeyiz. Yine önümüzdeki yıl araç yatırımlarımıza ara vermeyerek, filomuzu yenilemek düşüncesindeyiz.
2021 yılı beklentilerimiz, küresel kriz ve pandemi izlerinin azaldığı bir yıl dileğimizle, sektörde küçük firmaların bir araya gelerek güçlerini birleştirip güçlü bir altyapı ile yabancı yatırımcı firmalarla rekabet etme şansını yakalamaları, yerli büyük firmalarımızın ise öncülük etmeleri ve sektöre yön vermelerinin sağlanması ve sektör temsilcilerinin Ulaştırma Bakanlığı ile koordineli olarak sektörün geleceğine dair söz sahibi olmasıdır.
Müşteri hizmet odaklı lojistik sektöründe farkındalık yaratacak projelerde iş birliği içerisinde olarak yenilikler ve yatırımlar hakkında sürekli sektör çevreleriyle görüşmeler halindeyiz. Bu bağlamda ‘Geçmişten Geleceğe 2020 UTİKAD’ platformu adı altında biraraya gelerek yeni ve dinamik bir ekiple, seçilen ve üyeleriyle daha fazla iletişimde olan bir ekiple UTİKAD yönetimine talip olduk, ‘Sektötün yükünü taşıyacağız’ sloganımızla yola çıktık."