Şirketin filosunda 50 adet Volvo Trucks bulunduğunu söyleyen Bedirhan Orak, teslimatla ilgili sözlerine şunları ekledi: “Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışımızla 1995 yılından bu yana müşterilerimizin güvenine lâyık olmak için çalışıyoruz. Her türlü iklim ve yol koşulunda müşteri memnuniyetini kendimize ilke edindik. Müşterilerimize olan taahhütlerimizi sorunsuz olarak gerçekleştirmek için satış ve satış sonrası hizmet kalitesinden dolayı Volvo Trucks markası ile iş birliğimiz devam ediyor. İş birliğimizin artarak devam etmesini umuyor, Temsa İş Makinaları’na da teşekkür ediyoruz.”

Temsa İş Makinaları, iş makinaları ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu ile birlikte, Volvo Trucks, Crown, Terex Finlay, Dieci markalarının distribütörlüğünü yürütyor.

Temsa İş Makinaları; temsilciliğini yaptığı markaların satış ve satış sonrası servis hizmetlerinin yanı sıra kiralama hizmeti ve ikinci el satış ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Tüm bu hizmetler inşaat, madencilik, endüstri, çelik, seramik, ağaç sanayii, enerji gibi farklı sektörlerdeki müşterilere sunulmaktadır. İstanbul merkez ofisi ve 38 ildeki satış ekibi, Ankara ve İstanbul'da teknik merkezleri ve tüm Türkiye'ye yayılmış 70 yetkili servisiyle müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır.

Temsa İş Makinaları, 2014 yılından bu yana Sabancı Topluluğu ile Japon Marubeni Gruplarının %51-%49 ortaklığında bir Türk-Japon ortaklığı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.