Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada alanında kanaat lideri olan Erman Nakliyat ile işbirliğinin devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nuhoğlu ‘DAF çekici ve Tırsan treyler kombinasyonu yakıt sarfiyatında sağladığı tasarruf, her yol ve yük şartında değişmeyen yüksek performans seviyesi ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmakta ve tekrar alım yapmalarını sağlamaktadır’ dedi.

ASTronic Şanzıman %5 Yakıt Tasarrufu Sağlar      

Erman Nakliyat’ın satın aldığı 6 adet DAF çekicinin ZF ASTronic (otomatik) şanzımanlı olduğunu belirten Nuhoğlu ‘ZF ASTronic şanzıman, Daf motorunun sürüş ve frenleme performansını en üst seviyelere çıkartan özel yazılımı ile kullanım hatalarını bertaraf ederek manuel şanzımanlı araca göre %5 yakıt ekonomisi sağlamaktadır. ’ dedi.

Tırsan Frigo Sektördeki Liderliği İle Müşterilerden Yoğun İlgi Görüyor

Soğuk zincir taşımacılığına hizmet eden Tırsan Frigo araçları için, Tırsan Ar-Ge Merkezi kapsamında 2012 yılında yaptıkları büyük teknolojik yatırım ile üretim tesislerinde test uygulamalarını da yapabilir düzeye çıktıklarını belirten Çetin Nuhoğlu, bu kapsamda uluslararası gıda taşımacılığının standartlarını belirleyen ATP Mevzuatına uygunluk testleri için özel tasarımlı ATP test odalarının geliştirildiğini ve termal kameralar ile araçların izolasyon seviyelerinin bölgesel olarak ayrı ayrı takip edilebildiğini iletti. Tırsan Ar-Ge Merkezi’nin Sürekli Ürün Geliştirme ve Yalın Üretim Felsefesi ile birlikte yürütülen üretim süreçleri ile gerçekleştirilen projelerin sonunda ortaya çıkan ve yapılan bu yeni yatırımların, Tırsan Frigo araçlarının verimliliğini ve sağlamlığını arttırdığının da altını çizdi.

Ayrıca, Tırsan Frigo ile pazarın dinamiklerini değiştirdiklerini, müşterilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru analiz ettiklerini belirterek rekabet ile beslendiklerini, büyüdüklerini ve frigo segmentinde de lider konumda olduklarını ekleyerek “Tırsan Frigo, müşterilerimizden gördüğü ilgi ile yükselen bir satış grafiği çizmeye devam edecektir’ dedi.

Mehmet Deniz: “Daf ve Tırsan Araçları Her Anlamda Bize Daha Yakın”

Erman Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz törende yaptığı konuşmada: “Daha önce kullandığımız ve %25 oranında daha pahalıya satın aldığımız araçlarda yaşadığımız geç soğutma, hızlı ısı kaybı ve araç zemininde yaşanan dökülme problemleri epey yüksek tutarlarda sanayi harcaması yapmamıza neden oldu. Ayrıca araçların her yol seferinden dönüşlerinde servise girmeleri gerekiyordu ki bu da araçların uzun süre beklemelerine yol açıyordu. Yaşadığımız olumsuz deneyimler bizleri yeni arayışlara yöneltti. 2011 yılında Daf ve Tırsan ile başlayan iş birliğimizde araçların verimliliğini test ederek seçimimizin doğru olduğunu onayladık. Sürücülerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler yeni yatırımımızda Daf ve Tırsan’ı tercih etmemize neden oldu.  Tırsan gerek servis ağı gerek ise çalışanları ile bize her anlamda çok daha yakın. Yönetim Kurulumuz, çalışanlarımız, sürücülerimiz ve hizmet verdiğimiz firmaların oy birliği ile tüm filomuzu kaptanlarımızın deyimi ile “Patron Arabası” olan Daf ve Tırsan ile yenilemeye karar verdik. Hayırlı olsun” dedi.