Omsan Lojistik geleneksel sürücü ödüllerini dağıttı. Firmada 10 ve 15’inci yılını dolduran sürücüllere sertifika verilirken belirli kriterlere göre seçilmiş en iyi sürücüler ise ödüllendirildi. Omsan lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan törende yaptığı konuşmada “Omsan’ın arkasında güçlü çalışan kadrosu  bulunuyor” dedi. 1978 yılında kurulduklarını ve küresel lojistik marka olma yolunda adımlarına devam ettiklerini belirten Küçükertan, “Avrupa ve Türkiye’de en iyi firmalara verilen ödülleri aldık. Yine müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerden dolayı ödüller kazandık. Sürücülerimiz de çeşitli ödülleri kazandılar. Türkiye’de Yetkilendirilmiş Yükümlü Belgesi’ne başvuran ilk firmalardan biri olduk” dedi.

Tenteli Filo Müdürü Murat Kunduracı da filo olarak başarılı bir yıl geçirdiklerine vurgu yaptı. “Sürüş eğitimlerimizin sonuçlarını gördük” diyen Kunduracı şöyle devam etti: “Hiçbir başarı kendiliğinden oluşmuyor. Eğitim vermekle de olmuyor onun takip edilmesi ve etüt edilmesi gerekiyor. Şoför mesleğinin de gelişmesi için şoför okulunun kurulması gerekiyor. Bunun için bakanlık yetkililerinin ve sivil örgütlerin biraya gelmesi gerekiyor.”

Yakıt tüketimi, hasar oranları , şoför kusurlu trafik kazaları, ihtarlar… gibi çeşitli kriterlere göre seçilen Sürücü Yarışması’nda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Tenteli taşımada Doğan Bülbül, Oto taşımada Eyüp Özdemir birinci oldu. Nedim Demran (tenteli), Yaşar Yıldırım (oto taşıma) ikinci; Muharrem Efe (tenteli), Mehmet Apak (oto taşıyıcı) üçüncülüğü kazandı.