UPS'in CEO'su David Abney, "Tarihin yazılışına şahitlik ediyorsunuz ve işimiz henüz bitmedi. Teknolojimiz UPS için yeni kapılar açıyor ve müşterilerimize sorunlarını çözmede eşsiz yollar sunuyor. Alt yapımızı kurmak, sağlık hizmetleri müşterileri için hizmetlerimizi genişletmek ve gelecekte drone'lara yeni kullanım alanları yaratmak üzere atacağımız adımları da sizlere çok yakında duyuracağız." dedi.

UPS Flight Forward için Ufukta Neler Var?

UPS Flight Forward, müşterileri için yenilikçi çözümler yaratmak üzere faaliyetlerini sürdürüyor. Part 135 Standardı, UPS'in drone'larını UPS lojistik ağına entegre etmesini ve böylelikle pek çok sektörde yeni uygulamalar için potansiyel yaratmasını sağlıyor. Şirketin önemli mihenk taşlarına ilişkin uzun vadeli planları var. Bu planlar arasında şunlar sayılabilir:

UPS Flight Forward teslimat hizmetlerinin ülke çapında yeni hastanelere, tıbbi yerleşkelere de yayılması.

Gelecekteki hizmet artışını sağlarken drone güvenliğini doğrulamak adına yer temelli, tespit et ve önüne geç (DAA) teknolojilerinin hızla kurulması.

Merkezi operasyon ve kumanda merkezlerinin kurulması.

Operatörün gözle görülür görüş çizgisinin ötesinde gerçekleşen düzenli ve sık drone uçuşları.

Daha fazla drone üreticisiyle, değişen kargo kapasitelerinde drone'lar yapmak için kurulan iş birlikleri.

Sağlık hizmetleri sektörünün dışında, özel ticari malların ve diğer ilgili malların taşınmasını da dahil ederek hizmet yelpazesini genişletmek.