Zer A.Ş. tarafından düzenlenen 2015 Tedarikçi Zirvesi’nde Zer‘in Koç Topluluğu şirketlerine ve topluluk dışı müşterilerine hizmet veren tedarikçileri iş hacmine göre değerlendirildi. Lojistik hizmetlerin yanı sıra güvenlik, personel servisi, promosyon malzemesi, yemek vb. tüm ürün ve hizmetlerin sağlandığı 1.750 tedarikçi arasında iş hacminde ilk 20 firmaya ödül verildi. Borusan Lojistik kurumsallık, verimlilik ve çözüm odaklı yaklaşımı ile  arttırarak devam ettirdiği iş hacmi ile, Zer A.Ş. bünyesindeki Koç grubu firmalarına sağladığı hizmetler kapsamında, en yüksek iş hacimli ilk 20 iş ortağı arasına girmeye hak kazandı.

Ödülü Koç Holding Ali Koç ve Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen’in elinden Borusan Lojistik Türkiye Lojistik iş birimi Satış Grup Müdürü Sinan Cem Savcı aldı.

Türkiye Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Serdar Erçal, aldıkları ödül ile ilgili şunları söyledi;

“Ödülü alırken, bu işlerin kazanımından operasyonların yürütülmesine kadar tüm süreçte hep birlikte verdiğimiz emeklerin, gösterdiğimiz çabanın bu şekilde taçlandırılmasını görmekten dolayı çok mutluyum.  Sahnede Borusan Lojistik adını duyurmak hepimizi çok gururlandırdı. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.”

Borusan Lojistik Koç şirketlerine bitmiş üründe 2 yıldır hizmet veriyor

Türkiye içinde; Arçelik için Bolu, Eskişehir, Çerkezköy, Adana depo ve fabrikalarından bayi ve depolara bitmiş ürün, yine Arçelik ve Tofaş için fabrika ve limanlardan Arçelik ve Tofaş fabrikalarına sac taşımaları, Koçtaş için depolama ve mağazalara bitmiş ürün dağıtımı gerçekleştirilirken Tofaş için milk run hizmeti veriliyor. Uluslararası taşımacılık hizmetlerinde ise ağırlıklı  Doğu Avrupa ve Balkan ülkeleri ihracat taşımalarını gerçekleştirmekte.

Zer İş Ortakları Buluşması 2.kez düzenlendi

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bu yıl ikincisi düzenlenen buluşma Zer Genel Müdürü Aykut Özüner’in açılış konuşması ve değerlendirmesiyle başladı. Etkinlik Koç Holding Baş Ekonomisti Ahmet Çimenoğlu’nun ekonomik trendler-makro analiz, F.Covey Alper Güney’in tedarikçi çalıştayları çıktılarını paylaşımı, Serdar Kuzuloğlu’nun teknoloji ve ticaret konulu konuşması ve Cenk Çimen’in  yaptığı kapanış konuşmasıyla devam etti.

Etkinlik 1750 tedarikçi değerlendirilmesi sonucunda en yüksek iş hacmi ile çalışan ilk 20 tedarikçiye ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. Değerlendirme kapsamında Borusan Lojistik haricinde yaklaşık 180 lojistik tedarikçisi de bulunmaktaydı.