BKM Lojistik 23 adet Ford Cargo Midilli 1846 çekici alarak filosunu güçlendirdi. Ford Trucks bayi Çetaş Ticari Ağır Vasıta A.Ş’nin Silivri’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı, BKM Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bakımcı, Çetaş Ticari Vasıta A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Soner Alperöz, Çetaş Ticari Vasıta A.Ş. Satış Yönetmeni Hayrettin Ertaş ve BKM Lojistik yöneticileri katıldı.

Teslimat töreninde konuşan BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı, 1846 yılında Hatay’da 6-7 araçla nakliye sektöründe hizmet vermeye başladıklarını, 2004’ten bu yana da BKM Lojistik olarak uluslararası nakliye sektöründe faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Nakliye sektöründe Sudan’da iç taşımacılık dahil bir deneyimden sonra 2001 yılından bu yana İngiltere’ye ve Batı Avrupa ülkelerine taşımacılık yaptıklarını anlatan Edip Bakımcı, İngiltere taşımacılığında en yüksek deneyime ve hizmet kalitesine sahip firmaların başında yer aldıklarını ifade etti.

Son dönemde uluslararası nakliye sektöründe artan maliyetleri de göz önüne alarak tercihlerini Ford Cargo Midilli 1846 çekiciden yana kullandıklarını vurgulayan Bakımcı, Ford çekiciyi neden tercih ettiklerinin hikayesini şöyle anlattı: “Yaklaşık bir yıl önce Çetaş’tan arkadaşlar geldiler ve bize denememiz için iki tane Ford Cargo çekici verdiler. Bilindiği üzere Ford çekici alanların çoğu araçları yurtiçinde kullanıyorlar. Biz araçları yurtdışında çalıştıracağımızı, servis konusunda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağımızı sorduk. Yurtdışında servislerinin olduğunu söylediler. Çetaş olarak ne olursa olsun Ford’un arkasında olacaklarını söylediler. En ufak bir arızada hemen müdahale ederiz dediler ki, bunun örneğini de yaşadık. İlk aldığımız aracını yurtdışında basit bir problemi çıktı. Çok kısa sürede çözdüler. Yaklaşık 9 aydır araçlarını kullanıyoruz. Memnun kaldığımız için 23 adet daha Ford çekici almaya karar verdik. Öte yandan Bakımcı ve Dağlı firmaları da bizimle birlikte 5’er adet Ford Cargo çekici aldılar. Yani toplamda bir paket olarak BKM, Bakımcı ve Dağlı olarak 35 adet çekici aldık.”

Çetaş Ticani Vasıta A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Soner Alperöz de teslimat töreninde yaptığı konuşmada, BKM Lojistik’in İngiltere’ye yük taşıyan çok önemli bir firma olduğunu ve Ford çekicilerin gerek İngiltere’de gerekse Batı Avrupa’da görünürlüğüne ve bilinirliğine çok büyük katkısı olacağına inandıklarını kaydetti. Çetaş olarak BKM Lojistik ile uzun yıllardır işbirliği içinde olduklarını ancak ilk defa Ford Cargo çekici teslim ettiklerini belirten Soner Alperöz, 23 adet Ford Cargo Midilli Mega 1846 Euro 5 çekicilerin BKM Lojistik’e hayırlı olmasını diledi. 
BKM 23 FORD Cargo yatırımı yaptı