Gençleri geleceğin yakıt alternatifleri ile çalışan araçlar geliştirmeye teşvik etmek için düzenlenen Shell Eco-Marathon bu sene de Mayıs 2013 tarihinde Hollanda’da gerçekleşti. Ülkemizi temsil eden 13 Türk takımının lojistik sponsorluğunu üstlenen Alışan; Shell Türkiye tarafından verdiği desteklerden dolayı bir kez daha onur plaketi ile ödüllendirildi.

Gerçekleştirdiği yatırımları ve global başarıları ile sektörün öncü firmaları arasında yer alan Alışan Lojistik; sosyal sorumluluk bilinci ile hayata geçirdiği çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. En az yakıtla en uzak mesafeyi kat etmek hedefiyle geleceğin yakıt alternatifli araçlarını geliştirmeye yönelik olarak bu yıl 29’uncusu düzenlenen Shell Eco-Marathon etkinliğinde; Alışan Group ülkemizi temsil eden 13 Türk takımının lojistik sponsorluğunu üstlendi. Ülkemiz adına önemli başarılara imza atan geleceğin profesyonellerine bu önemli desteği sunan Alışan Lojistik; Shell Türkiye tarafından teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nde düzenlenen törende Shell Türkiye Ülke Başkanı Sayın Ahmet Erdem’in elinden onur plaketini teslim alan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ertuğrul Alışan konuyla ilgili olarak: “Alışan Lojistik olarak sektördeki yatırımlarımızın yanı sıra; sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdiğimiz projelerimiz de bizim için büyük önem taşıyor. Bu kapsamda eğitim - öğretime ve geleceğin profesyonelleri olacak olan gençlere yönelik faaliyetlerimiz ile toplumsal gelişime destek vermeyi hedefliyoruz. Shell Eco-Marathon bu misyonumuz ile dahil olduğumuz ve gönülden inandığımız projelerin başında geliyor. Alışan Lojistik olarak, Shell Eco-Marathon’a bir kez daha katkı sağlamaktan onur duyduk. Sürdürülebilirlik gündemi içerisinde en önemli başlıklardan birisi olan enerji konusuna temas eden bir etkinlik olması sebebiyle; Shell Eco-Marathon’a katılan gençlerimizle de gurur duyduğumuzu bir kez daha dile getirmek isterim” dedi.

Kendilerine inanarak sonsuz destek sunan Shell ve Alışan Lojistik’e teşekkürlerini sunan gençler; ödül töreni bitiminde Operasyonlar Koordinatörü Sn. Jan Devrim adına hazırlattıkları plaketi de Alışan tarafı ile paylaştılar.