Bu yıl içerisinde Eyüp Lojistik ve Tırsan arasında imzalanan 100 adetlik araç alım anlaşması kapsamında son treyler bugün teslim edildi. Törene Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu katıldı.

Teslimat öncesi yapılan basın toplantısında konuşan Çetin Nuhoğlu, Eyüp Bartık’ın Gaziantep Ticaret odası Başkanı olmasından dolayı iki şapkasının bulunduğunu belirterek uzun yıllara dayanan işbirliğinin sürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Eyüp lojistiğe bugüne kadar 500’den fazla araç verdiklerini ve firmanın Türkiye’de ilk 10 firma arasında olduğunu aktaran Nuhoğlu, verdikleri treyler hakkında ise “Hem Ortadoğu’da hem orta Asya’da hem Avrupa’da taşıma konusunda en ideal treylerdir. Hem rekabetçidir hem uzun ömürlüdür. Hem de alanların gerçekten çok memnun kaldığı bir ürün” diyerek bilgi verdi.

Tırsan’ın ürün kalitesinin tartışılamayacağını ifade ederek konuşmasına başlayan Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık “Gururla söylüyorum ki filomuzda Tırsan’dan başka bir treyler kalmadı. Şu anda 500’ün üzerinde treylerimiz var. Yeni alımlarımız da olacak” dedi.

Lojistik sektöründe maliyetlerin önemli olduğunu, lastik ve yakıt maliyetleri incelendiğinde Tırsan’ın farkının ortaya çıktığını anlatan Bartık, “Bizim bir otomotiv geçmişimiz var. Olaya teknik de bakıyoruz. Her açıdan değerlendirdiğimizde hem doğru bir ürün ortaya koyuyoruz. Hem de faydalı hale getiriyoruz” diye konuştu.