2019 yılında hedeflerimize ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Yanıcı, Yanıcı ve genel ürünler için Dilovası’nda bulunan tesisimizi Çayırova’da otoban ve E-5 bağlantı yolu üzerinde 30.000 metrekare alana kurulu bir tesise taşıdık. Yeni yatırımımız ile depolama alanımızı 130 bin metrekareye çıkarttık. Depolama alanlarımızın artışı ve yeni projelerimiz ile birlikte yüzde 30 büyüdük. Tesisimiz tamamen ex-proof ürünler ile inşaa edilmiş olup, yangın söndürme ve güvenlik sistemleri en üst düzeydedir. Bu Tesisimizde, Müşterilerimize Antrepo, lojistik depolama ve katma değerli hizmetler sunarak, müşteri memnuniyetini en yüksek noktaya getirdik. Lojistik Sektöründe kadın çalışanlarımızın sayısını arttırarak yüzde 15’lik ve genelinde de yüzde 20 istihdam yarattık.
Yeni tesisimiz aynı zamanda sıfır atık bir tesis olarak faaliyet gösteriyor. Çevreye karşı sorumluluğumuzu da yerine getirdik ve duyarlılığımızı arttırdık.
Teknolojik alt yapı ve tek sistem izlenebilirliği sayesinde müşterilerimize büyük avantajlar yarattık. Ulusal Lojistik Tesislerinde, müşterilerimize 4PL hizmet sunmaktayız. 3 ve 5 yıllık planladığımız hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. 
Hadımköy ve Sultanbeyli tesislerimizde de genel yükler depolanabildiği gibi yanıcı ve kimyasal madde depolama belgesine sahibiz.
Müşterilerimize, Ulusal hizmet kalitesinden ödün vermeden müşteri memnuniyeti sürekliliğini sağlamak birinci önceliğimiz olmaya devam edecek. Önceki yıllarda oluşturduğumuz hedeflerimize, çalışma azmimiz ve inancımız ile ulaştığımızı gördük. Ulusal Lojistik olarak hep daha iyi olma yolunda ilerlememiz için başarı bizim motivasyon kaynağımızdır.
Teknolojik alt yapı ile sağladığımız ve geliştirdiğimiz avantajların 2020 yılı içerisinde de devam edeceğini ve çözüm ortaklarımıza kolaylık getireceğini düşünüyoruz. Ulusal Lojistik depolarında hizmet verdiğimiz müşterilerimize hem yanıcı, hem de genel yüklerini depolama imkanı sağladığımız gibi, Lojistik hizmetleri maliyetlerine de artı yönde avantaj sağlamaya devam edeceğiz. Amacımız tek adres, tek sistem ile bütün hizmetleri müşterilerimize sunuyor.
Müşterilerimize sunduğumuz 4PL hizmetini daha geniş bir yelpazeye taşımak 2020 hedefimiz olacaktır. Çayırova’da innovasyon merkezi kurmayı planlıyoruz. Teknolojinin bu kadar hızlı değiştiği günümüz dünyasında, lojistik hizmetleri teknoloji ile paralel gitmesini sağlayıp, en hızlı hizmeti karşılamak hedefimiz olacaktır.
Bunun için gerekli çalışmalarımızı hızlandırdık ve yeni yıl içerisinde avantajlarını hep birlikte göreceğiz.
4PL ile ürünün çıkış noktasından son tüketiciye ulaşmasına kadar ihtiyaç duyulan tüm adımları uygulamaktayız. Tüm adımlarımızı süreç yönetimimizle geliştiriyor ve tüm malların uygun lokasyonlar da sevkiyat ağına uyumlu şekilde depolanması sağlıyoruz.
Katma değerli işlemlerden sayılan paketleme, sayım, ambalajlama, fiyat ve barkod etiketi, numune alma işlemleri ile ürünler 4PL yönetimi ile müşterilerimize çözüm üretebildiğimiz gibi, sorunsuz bir tedarik zinciri hizmeti sunarak, kaliteli bir lojistik hizmet ihtiyaçlarını tamamını karşılamaya devam edeceğiz.  
Bu çözümler, müşterilerimize zaman ve kar marjı olarak geri dönüş sağlayacak.  Bu amaçlar doğrultusunda iyileştirmelerimiz tüm hızıyla bu yeni yılda da devam edecek.