Tırsan soğuk zincir taşımacılığında ATP mevzuatına uygun ürettiği iki aracını müşterilerine sunuyor.  Ağır izoleli aracı Tırsan Frigo ve hafif izole aracı olan Tırsan’ın Talson markası ile ürettiği Talson Semi-Treylerleri ile müşterilerine ilaç taşımacılığı alanında çözüm ortağı oluyor. Uydu sistemi üzerinden semi-treyler takip sistemine sahip olan Tırsan, Tırsan Telematik Filo Yönetimi ile soğuk zincir taşımacılığında tercih ediliyor.

TIRSAN FRİGO

-20°C ; +12°C sınırları içerisinde taşınması gereken, ısı değişimine duyarlı ürünlerin taşıması için özel olarak geliştirilmiş ağır izolasyonlu Tırsan Frigo Semi-Treyler soğuk zincir taşımacılığı alanında müşterilerine güvenilir çözümler sunuyor. ATP Mevzuatına uygun olarak üretilen Tırsan Frigo’lar ilaç ve gıda maddelerinin (et, balık, süt, sebze, meyve vb) taşımacılığında uluslararası taşımacılık standartlarına uygun olarak yapılmasını sağlıyor.

TALSON FNA

Avrupa’da yaygın olarak kullanılan Talson semi-treylerler, patentli Talstep®, Taldrive® ve Talfix® sistemleri ile kutu tipi taşımacılık alanında ayrıcalıklı çözümler sunuyor. Talson özel kutu tasarımı ve hava kargo taşımacılığında kullanılan roller taban ile Avrupa’da FNA sınıfı ATP sertifikası alabilen ilk firma. FNA Sınıfı ATP sertifikalı Talson, 0° ; +12° aralığındaki ısı kontrollü taşımacılık için uygun, özel tasarımı hafif izolasyonlu panelleri ve 100 metreküp hacim özellikleri ile ilaç, gıda, çiçek ve hava kargo taşımacılığında güvenli çözümler sunuyor. 1.500 kg hafifliği sayesinde daha fazla yük taşıma imkanı sunan Talson FNA yüksüz taşımalarda da yakıt tasarrufu sağlıyor.  Kendine özgü kutu yapısı sayesinde 3.033 mm iç net özelliği ile gabari sınırlarını aşmadan Avrupa’da taşıma yapabiliyor.

Tırsan telematik soğutucu paket

İlaç ve gıda taşımacılığında sahip olduğu soğutucu paket avantajı sayesinde ısı kontrollü taşımayı, güvenli bir şekilde tüm soğutucu modelleri tek bir pakette taşıma seyrine ait tüm verileri müşterilere rapor olarak sunabiliyor. Sıcaklık verilerini 18 aylık süreler ile kayıt ederek arşivinde saklıyor. Web tabanlı uygulamasından arşivdeki raporlara her zaman ulaşılabilme imkanı sunuyor. Sahip olduğu sistem sayesinde sıcaklık saplamalarını izler ve riskli bulunan ısı sapmalarını kalite yöneticisine bildiriyor.