Özellikle granüllü ve taneli yapıda olan malzemelerin taşınması için gerekli araç üretimi yapan Güven’in ihracat yaptığı ülkeler arasında Rusya, Ukrayna, Almanya, Kanada, Fransa, Umman, Libya, Özbekistan, K.Irak,  S.Arabistan, Katar v.s geliyor. Ürün yelpazesi olarak Silobas, Damper, Damper Silobas, Transmixer ve Treylermixer olan firmanın  yıllık 650 adet üretim kapasitesi bulunuyor.  Lojistik dünyasının olmazsa olmazlarından olan ve son yıllarda sürdürülebilir taşıma sisteminin bir parçası olan intermodal taşımacılık konusunda ürün gamına kattığı “40 feet open top konteynır tip silobas” ile lojistik sektörünün ihtiyacını karşılamayı başardı. Bu yıl ürettiği 10 adet 40 feet open top konteynır silobası INTERSAC / Kanada firmasına  sevk eden Güven,  farklı taşıma yöntemleriyle lojistik firmalarının çözüm ortağı olmaya ve  ülkemiz adına katma değer yaratmaya  devam ediyor. İhraç ettiği bu sayıyı 2020 yılı içinde 100 adede çıkarmayı hedefliyor.

Güven’in 2020 hedeflerini  üretim kapasitesinin arttırmak, lojistik sektörüne daha fazla çözüm ortağı olmak ve mevcut olan ihracat ülkelerini daha da fazlalaştırmak şeklinde belirleyen firma ülkemiz bayrağını gururla dalgalandırmaya devam edecektir. 
“En İyiler Her Zaman Güvenle İlerler” mottosuyla üretim yapan Güven, satış sonrasında müşterisine  destek vermeye devam ediyor. Ürettiği kaliteli ürünlerin yanı sıra  müşterilerine sunduğu finansman olanakları, yenilikçi ürünler, satış sonrası hizmet ve ileri seviyedeki müşteri memnuniyeti ile göz dolduruyor.