2018 yılını yüzde 15 büyüme ve 250 milyon dolar ciro ile kapattık. 2023’te bu rakamı ikiye katlayarak 500 milyon dolarlık ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. 2023 yılında forwarding tarafında 200 bin TEU hacme ulaşırken, demiryolu lojistiğinde özel sektörde Türkiye’de ilk sırayı almak, 81 il ve ilçelerine yurtiçi dağıtım yapabilecek nakliye ağını örmüş olmak, hizmet çeşitliliğimizi de ileri boyuta taşıyarak “Komple Lojistik” kavramını tam olarak sunmayı amaçlıyoruz.  
Konteyner taşımacılığında önderliğini sürdüren şirket, 2018 yılında 150 milyon liranın üzerinde kamyon ve dorse yatırımı yaparken, bu yıl da 4 milyon euro yatırımla toplam 55 adet Ford Truck F-Max araç aldı.
IT yatırımlarımız ve organizasyonel yapımız ile her aşamada en hızlı lojistik firması olmak için teknolojiye yatırım yapıyoruz. Yılda 2 milyon dolara yakın bir yatırımımız söz konusu. Özvarlık araçlarımızda bulundurduğumuz dijital takograf ve GPS cihazları sayesinde ciddi performans artışı gözlemliyoruz. Gelişen teknolojiye ayak uydurma noktasında oluşturulan bir ERP yazılımı olan Loop ile kazandığımız mobilite sayesinde Ulaştırma, Terminal Hizmetleri ve Forwarding birimlerimizin tüm satış ve operasyon süreçlerini daha hızlı yönetiyoruz.  Ayrıca tüm yazılım ve veritabanı sunucu bilgisayarlarımızı Microsoft Azure Bulut sistemine taşıyarak tüm sunucularımızı tek yapı altına topladık. Bu sayede hem maliyet hem sürekli erişebilirilik ve olası doğal afetlerde de sistemimizin çalışmaya devam etmesini sağlayacak bir yapıya geçirdik 
Bugüne kadar Türkiye’den Bağımsız Devletler Toprluluğu’na taşıdığımız yük 25 bin tonu geçti. Hat ile taşınan toplam rakam ise 50 bin tona ulaştı. Sefer sıklığı şu anda haftada bir, ancak ikiye çıkararak 2020’de bu hattı geliştirmeyi hedefliyoruz
Teknoloji yatırımlarının yanı sıra insan kaynağını da çok önemseyen Arkas Lojistik, Genç Yetenek Programıyla yeni neslin kariyer gelişimlerine yön veriyor. 12 aylık program süresince tüm görevlerde yer alan gençlerden başarılı olanlar Arkas Lojistik’te kariyer fırsatı elde ediyor. Genç yetenek programı kapsanında  şimdiye kadar toplamda 27 stajyere 760 saatlik eğitim verildi.